Hogy oldjátok meg a szoptatást ha menetek kell valahova?
Figyelt kérdés
Kerestek egy eldugott helyet, pelenkával eltakarjátok magatokat vagy viszek cumisüvegbe anyatejet?2019. okt. 25. 13:32
1/11 anonim válasza:
Nekem sosem cumizott egyik gyerekem sem,így megoldottam mindig egy "eldugott" helyen. sokszor az autóba oldottam meg.
3/11 anonim válasza:
Én félnék a cumizavartól. Szóval letakartam magunk egy félreeső helyen.
4/11 anonim válasza:
Diszkréten ha muszáj volt és nem csak azért, hogy ne zavarjak másokat hanem mert ez egy meghitt dolog, a pláza közepén ülve pedig aligha megnyugtató dolog enni, a gyerek is megérdemli a nyugalmat nekem pedig nincs feltűnési viszketegségem. Sokszor az autóban evett, szoptatós helység a legtöbb bevásárlóközpontban van stb. Azért mindig volt nálam lefejt tej is vagy ha nem sikerült fejni vagy hosszabb időt voltunk el akkor kimért tápszer vészhelyzetre de utóbbihoz egyetlen egyszer kellett folyamodnom egy év alatt.
5/11 anonim válasza:
Igyekszem úgy elindulni, hogy előtte egyén, ha nem jön össze, akkor a közelgő etetésre olyan helyre megyek, ahol van külön szoba. Egyszer az állatkertben szoptattam, csaladtagok körül álltak és mindent takartak, plusz egyféle eső ösvényen ültünk le (volt valami a baba szobával, füst volt a helységben, ahol át kellett volna menni). Ha lehet keresek mindig külön szobát, ha nem találok a kényszer nagy úr.
6/11 anonim válasza:
Nem vittem sose anyatejet. Altalaban az autoban lett megoldva.
7/11 anonim válasza:
Ha autóval vagyunk az autó hátsó ülésén. Ha épp ott éri az éhség, ha máshol akkor szépen leülök egy padra, pelussal eltakarom magam aztán kész.
8/11 anonim válasza:
Autóban, próbafülkében, a Szentendrei Skanzen egyik bokorjában😊
9/11 anonim válasza:
Autóban oldottam meg vagy baba-mama szobában.
10/11 anonim válasza:
Őszintén? Sehogy.
Én kényelmetlenül érzem magam, ha máshol kell szoptatnom, akár letakarva, akár bújkálva. Ezért akartam minél hamarabb kialakítani egy rendszert, hogy legalább körülbelülre tudjam, mikor fog megéhezni. Ha tudom, hogy addigra nem érünk haza, viszek bekészíte tápszert és vizet, ha megéhezik, gyorsan megcsinálom és megetetem. 6 hós múlt, kb 2 hónapos kora óta így csináljuk. Köszöni szépen, nagyon jól van ő is, és én is!:)
(az, hogy anyatejet vigyünk, azért nem jött szóba, mert sosem volt annyi tejem, hogy fejni is tudjak belőle, és jól is lakjon előtte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!