Hogyan oldjátok meg a szoptatást, ha időre kell mennetek valahova?
Bocsi de nem lesz értelmes a válaszom. Nekem is sokszor így van, én ilyenkor általában felhívom a tanácsadót hogy késni fogunk és igenis megvárom az etetését itthon.
Vagy múltkor pl. ezt nem lehetett, ezért a tanácsadóban megkérdeztem a védőnőt, hol szoptathatnék, ő pedig bevitt a saját szobájába, és ott nyugiban megetettem a lányt.
Gondolom ők se szerették volna hallgatni órákig,ahogy sír az éhségtől így aztán biztosították a helyet az etetésre.
Én mások előtt nem tudom előkapni a cicit, ahhoz túl szégyellős vagyok:)
És az én kislányom se eszik ám előbb mint ahogy az ideje jönne. Plusz amúgy nyugis baba de ha éhes, eladja a házat úgy ordít:))
az első vagyok úgy értettem h nem lesz értelmes a válaszom h ha nálatok nincsen pl. külön szoba a rendelőben akkor sokat érsz a tanácsommal:)
ja és az én csajom se fogad el semmilyen üveget pedig próbáltunk már 4 félét!! (nuk,mam,avent,bébé confort)
Én ilyenkor mindig megpróbáltam indulás előtt megetetni. Ha nem kellett, hát nem. Úgy voltam vele, majd ha hazaérünk, eszik. Mondjuk nekünk közel van a rendelő, pár perc séta, még ha sírna is az éhségtől, max 10 percet kell várnia.
Ha időpontunk van az orvosnál, nekem eszembe se jut késni, mert akkor szivatom a többi anyukát.
Amúgy ha már annyira sír az orvosnál a babád, ott meg tudod etetni nyugodtan, biztos adnak neked egy üres helyiséget.
Köszönöm az eddigi válaszokat:)
Ez az üres helyiség jó ötlet, elvileg az ilyen tanácsadókban gondolniuk kell erre a szoptatásos dilemmára:)Csak azon gondolkodok, hogy mi csak fekve tudunk szopizni, ággyal pedig már nem biztos, hogy tudnak szolgálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!