Kedves friss anyukák, milyen ajándéknak örülnétek a legjobban ebben a periódusban?
Egy barátnőm szült, kb.1 hós a fia. Most lesz a szülinapja(a barátnőmnek). Gazdagok, mindenük megvan, fogalmam sincs mit vigyek neki, mert én meg anyagilag rosszul állok.
Mi az az apróság, ami jól esne Nektek a gyereknevelés kezdetén? (úgy 5000ft-ig)
De, elmegyek, 1-2 órára. Annyi, hogy ez egy másik országban van, ahol csak átutazóban állok meg, miattuk. Előre megbeszéltük a nyáron. Ha tudom, másképp tervezem az utam.
Azzal, hogy mi történik szülés után, a másik két barátnőm alapján nagyjából tisztában vagyok, azért is segítenék, mert tudom, hogy nagyon nehéz. Az ember az első hat hónapban gyakorlatilag csak karikás szemekkel szoptat.
Utólag kiderült, vmi félreértés volt, elnézést kértek..de végül csak pár órát maradtam az eltervezett szerint.
Mégiscsak mégis. Azért voltam elkeseredve, mert egyszerűen nem passzolt a viszonyunkba ez a visszautasítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!