Milyen ajándéknak örülnél? (te vagy a gyermeked)
Ha elmész egy üzletbe gyermekednek ruhát, cipőt vásárolni és kapnál a vásárlásod mellé valami ajándékot,minek örülnél/örülnétek a legjobban.
Persze reális keretek között gondolkodva :)
Ha nincs ott a gyerek, 5-10% kedvezménynek, ha ott a gyerek, akkor lufinak, amit majd felfújunk, matricának, amit ragaszthat, mágnesnek, amit kirakhat a hűtőre és leszedheti, buborékfújónak(ez kormentes, babák is örülnek neki) vagy repülőmodellnek, csuklópántnak, a legköltségbarátabb megoldás pedig a pecsét 2 választható közül(bőrbarát)
Az én gyerekem imádja, hogy az állatkert új részén rányomják a pecsétet a kezére, már 5 éves, de még mindig büszkén mutogatja mindenkinek.
Koszonom, hogy megosztottatok velem. (Targyi ajándékra gondoltam elsőként, nem kedvezményre :) )
Szerintem attól, mert kedveskedni szeretnék a gyerekeknek, nem kell rögtön azt belenézni, hogy kuncsaft fogást... igenis, ha ott hagy az anyuka 10-15 ezer forintot a boltban, miért ne kaphatna valami kis cukisagot a gyermek?! :)
Pezsgőfürdőgolyonak.
Tekintve hogy kivonták a Pepcobol es sehol nem talàlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!