4-4.5 évesnek keresek játékötleteket. Ha közel ennyi idős gyermeked van: ő mit szeret?
Autopálya, golyopálya amiket ő maga tud összeépiteni mert akkor kreativkodik is.
Amiket nekem kell összepattintgatni azokkal csak autozik golyot gurit es mást nem tud játszani
A legozás sem megy neki, nem szereti
Amit még imád es kreativ jatek, az a geomag. Most nagy szett 132 db os 5000 Ft csak. Azt biztos veszek neki.
Amugy autokat is imád mindenfélét de azokkal ugy erzem nem fejlodik sehova.de kap autot is.
Fiú, 4 éves múlt.
Mancsőrjárgány, doble és sárkány Samu társas jatek.
Szia!
4 éves lesz most a lányunk. Még pontosan nem döntöttem el, hogy a vett ajándékok közül, mit kap a szülinapjára, és mit karácsonyra. Vettem Bogyó és Babóca mesekönyvet, fejlesztő füzeteket, babát babakocsival, úti társasjátékot.
Tavaly Brainboxot (állatos, nagyon szereti) és Duplot kapott.
Már nálunk a nagyobb tesók miatt van komplett favonat készlet, de ezen is el lehet gondolkozni.
A legnagyobbnak (bár fiú) annó valamikor vettünk babakonyhát, és volt, hogy alkalmanként az fejlesztettük (alapanyag, edény, stb.) A kicsi is imád vele játszani, de már nem bővítem készletet.
Bár nem igazán játék, de kiegészítőnek nálunk nagyon bejött a kiskötény (főleg, ha teljes szettet kapsz sapkával-Ikea). Azóta mindegyik gyerek főzésben/sütésben való segítkezésnél felveszi.
bocs az offert
hol lehet venni nagy geomeget 5000ftert? köszi
5. Nagy szett geomagot 5000 Ft-ert a Pepco reklámujságjában láttam.
De pontosan a datumot nem tudom mikor teritik vele az üzleteket.
5.! Bocsi, a regio jatek reklámújságban van
Mágneses épitőjátek néven
Cikkszam 14322
A google is kidobja
Szines 4995 Ft 132 db
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!