Kedves friss anyukák, milyen ajándéknak örülnétek a legjobban ebben a periódusban?
Egy barátnőm szült, kb.1 hós a fia. Most lesz a szülinapja(a barátnőmnek). Gazdagok, mindenük megvan, fogalmam sincs mit vigyek neki, mert én meg anyagilag rosszul állok.
Mi az az apróság, ami jól esne Nektek a gyereknevelés kezdetén? (úgy 5000ft-ig)
Suti
Vagy kupon h mondjuk 3x eljosz neki ebedet fozni 🙂
Vagy 1 ora bebiszitterkedes
Köszönöm a tippeket!
A szülei főznek rájuk..
Mentem volna 1-2 napra, mert előző babalátogatásaim alkalmával pl.bébiszitter voltam, az anyuka végre tusolhatott, hajat moshatott, aludt 1 órát.. de ezt elutasították.
Szóval marad a pipere, fényképkeret, gipsz, édesség.
Őszintén, rosszul esett az elutasítás (nagyon közeliek voltunk). Ilyenkor hormonok miatt borul el az agy?
Igen, értem, nem kell leordítani a fejem. Eddig két barátnőm gyerekét istápoltam, és jó néven vették, elmosogattam, kiszedtem a mosógépet, stb.ácsingóztak, hogy milyen jó, jöhetnék máskor is.
Szerintem inkább a férj keze van a dologban, mert ő írta meg hogy ne. A barátnőm örült, hogy jönnék, mikor vele beszéltem.
Hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!