Melyik fajta tejpépet használjátok?
4 hónapos a kisfiam és kb. másfél hónap múlva megkezdeném a kóstoltatást majd a hozzátáplálást.De a bőséges tejpép választékból nem tudom melyik lenne majd jó neki.Kinek melyik fajta jött be, és milyen árban vannak, illetve hány evésre elég amit vesztek?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szia!
Milupa vaníliás gyermekálom tejbedarapép,nagyon jó.800Ft körül van az ára a DM-ben.Még most is azt adom a 11 hós kisfiamnak.Én csak a Milupát ajánlom.kb.8 étkezésre elég(nekünk már kevesebbre.kb 5-re)
Remélem segítettem
Üdv.A
Első vagyok
Itt tudsz mintát igényelni: [link]
Nagyon köszi a válaszokat.Igényeltem a Milupától én is mintát és hétfőn fogok menni a Rossman-ba a Hipp csomagért.
Kicsit sokalltam a tejbedara árát ahhoz képest, hogy a dobozra az volt ráírva, hogy négy adag.De ha nyolc alkalomra elég akkor így már elfogadhatóbb az ára.Kíváncsi vagyok hogy fog neki majd tetszeni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!