Melyik fajta csőrös poharat használjátok?
Szia!
Mi először Nubyt vettünk. Hát tényleg nem csöpögött, folyott ki belőle a folyadék, ha ledobta a földre. De 3 alkalom után a szilikon és a műanyag között folyott ki minden...
Utána vettünk az agyondícsért Aventből. Nos, ha felborult, vagy leesett, folyott ki belőle...
Beleuntam és vettem kis Jana vizet, és annak a sportkupakjából nagyon ügyesen iszik, a végén pedig becsukom. (nem nagyon iszákos a fiam, de a sportkupakos üvegekből szinte vedel)
Bár, attól függ mennyi idős a babád...
Nekünk avent volt, ilyen mint a linken, és sosem folyt ki semmi!Néhány nap alatt megtanulta szívni, és nagyon szerettük.Mi puha csőrűt vettünk, de van kemény fajtában is!
Mi kaptunk egyet,aminek nincs neve,csak az van ráírva,hogy Tuppenvare-de ez nem a neve.hasonló,mint amit belinkeltél,csak ennek nem csavarni kell az itatórészét,hanem ráhúzni.mert az egész szilikonos.csak akkor jön belőle ha szívja,és abszolút cseppmentes.
amellett vettem neki DM babylove-t és azon bizony néha csepeg(ha teli rakom a poharat) és annak vastagabb a szívórésze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!