Melyik fajta pelenkát használjátok?
Mi a Rossmannos pelust használjuk. Hátul gumis, oldalt pedig rugalmas.
Előtte Liberot használtunk, de az akkori méret már kicsi volt, a következő méret meg bő volt rá:) vékony nyúlánk a babám...
Próbáltuk a Pamperst, de az egy határ sz.r! Nem gumis a hátulja, és minden kifolyt belőle. Kidobtam:)
A Tesco lila is jó, az is végig gumis derekú.
A legelején próbáltuk a Scleckeres pelust, de sajna annak abszolút nem gumis a dereka.
Szóval mi a Rossmannost használjuk, olcsó is, jó is,és még sose ázott át reggelre:)
Ez tényleg nagyon babafüggő.
A fiam négy hetes, tehát túl sokat még nem volt időnk kipróbálni, csak a huggiest és a pamperst. Nekünk most még a huggies jobb. A pamperst ajándékba kaptuk, végül el sem használtam az egészet, mert a pelenkázások felénél kifolyt a pisi belőle, pedig 2-3 óránként cseréljük a pelust. Volt, hogy a baba egész háta pisis volt és nem volt olyan éjszaka sem, hogy ne kellett volna átöltöztetni. Úgyhogy szépen elpakoltam a maradékot, inkább nem próbálkoztam vele tovább, visszatértünk a huggies-hoz és azóta sem volt ilyen baleset.
A Tesco-s pelust nekem is sokan ajánlották, de mi külföldön élünk és itt szinte ugyanannyiba kerül a huggies, mint a tesco-s, szóval amíg ezzel nincs gond, addig nem váltok.
Szia!
Kislányom most 10,5 hós, nappal a pampers baby aktív-ot használjuk, mert vékony és könnyen mozog benne, éjszakára pedig Huggies-t szoktam ráadni, mert vastagabb és végig gumis hátul a dereka (jobban rásimul a babámra). Eddig még semmilyen kifolyásos balesetünk nem volt :)
Én is próbáltam a Tesco színes pelust + a Liberot, azok se voltak rosszak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!