Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki tudja, hogy ehet e egyszerr...

Ki tudja, hogy ehet e egyszerre egy egyhetes kisbaba 80 grammot?

Figyelt kérdés
Anyatejet kiegészítve kapja Milupával, de nem tudom, hogy mennyit kaphat naponta, mert az én egyhetes kisbabám még enne 60 g.után is.
2010. júl. 15. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Az én fiam nagyétkű volt, 4 naposan 40-50 ml-ket evett.

Persze ez nem azt jelenti, hogy a tiéd nagyevő, illetve a tápi másabb is, de ha azt veszed észre, hogy annyitól lakik jól, akkor szerintem nyugodtan add neki.

2010. júl. 15. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Javítok: illetve 3 naposan, mert emlékszem, mérni kellett hogy mennyiket eszik, és a védőnő azt mondta, ha 30 körül az már jó. Nálam meg 50 volt szopi után. Mondjuk az is igaz, hogy az anyatejcsi volt. A tápival vigyázz egy picit, figyeld hogy nem nyomja-e a pociját, nem fogja-e székletét stb.?
2010. júl. 15. 12:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Gondolj azokra, aki sose mérték/mérik, h mennyit eszik a babájuk. Addig tartják a cicin, míg a csöppség akarja. Ki tudja mennyit evett éppen. Annyit adj, amennyit szeretne. De ha sokat bukik vissza, akkor csökkentsd az adagot, mert lehet túleszi magát. Ha nem bukik, nyugodtan adj neki többet.
2010. júl. 15. 12:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyhetesen én nem mértem, hanem folyton ciciztettem. Nem volt sok tejem, de beállt, és 5,5 hónapos koráig elég volt :)
2010. júl. 15. 13:41
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm lányok!
2010. júl. 16. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg ő tudja mennyi kell neki.Az én fiam egy hetesen 120g-okat szopizott.mindenki el volt képedve.Gyarapodott is rendesen.De most öt hetes, és most is annyit eszik.Gyereke válogatja.Ha nem esik neki jól, úgyis kibukja.Sok sikert!
2010. júl. 16. 12:30
 7/8 xStefix ***** válasza:

Ha szabad kérdezni: miért kell Milupa?

Nem lehet, hogy enélkül is lenne elég anyatejed? Sőt. Így biztosan nem fog eléggé nőni a tejed mennyisége, amikor szükség lesz rá...

2010. júl. 16. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Csak akkor kell kiegészíteni, ha kevés a ciciben a tej,de most már megindult és ciciből is 100-120-at eszik, hála Istennek!
2010. júl. 17. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!