Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van itt még valaki rajtam...

Van itt még valaki rajtam kívül aki szerint a szoptatás undorító?

Figyelt kérdés

Útálom minden percét egyszerűen taszít a dolog. A babámat imádom de ez valahogy nagyon idegen számomra. Ősanyákbòl nem kérek hogy igen elfuserált vagyok meg hülye mert ez a legszebb dolog blabla...

Az írjon aki így vélekedik mint én. Ebből le tudom szűrni hogy én vagyok genetikailag rosszul kódolva vagy más is érez így.

2019. aug. 3. 16:59
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
42%
Hát ennyit mára a WHO ajánlásokról😃😃😃
2019. aug. 3. 19:02
 22/40 anonim ***** válasza:
54%
A lepontozgatással menjetek már a francba :D Mindenki azt gondol a szoptatásról, amit akar.
2019. aug. 3. 19:05
 23/40 anonim ***** válasza:
26%

Huuhaaa...!

Erdekes dolog az...

Amugytedontodel h akarodvagy sem...

Viszont egy csaladallitast megerne a dolog h vajon miert?

Engem a lelki hattere erdekelne igazabol

Honnan jott ez az erzes vajon valtozik e szules utan vagy sem, meg hasonlok ...

🙂

2019. aug. 3. 19:26
 24/40 anonim ***** válasza:
43%
Undorítónak sohasem tartottam, azért ez kicsit érős, de a világ legjobb dolgának se. Inkább szükséges dolognak. Minden bántás nélkül, nem vagy te véletlenül depressziós? Vagy valami trauma nem ért téged a múltban ami miatt így érzel? Az ha nem szereted az egy dolog, de ennyire nem kéne viszolyognod sem.
2019. aug. 3. 20:00
 25/40 anonim ***** válasza:
89%

Undorítónak nem találtam, de nem szerettem. 3 gyermekem van, mindegyiket szoptattam pár hónapig és kiegészítve kaptak tápszert. Bármit csináltam nem lett több tejem, mint később kiderült a tejtermelő mirigyeimmel van gond, az orvos azt mondta hogy örülhetek hogy legalább ennyi tejem volt (falra másztam a "csak az nem tud szoptatni aki nem akar" dumától). Mindenesetre mind a három gyermeknél megkönnyebbülés volt amikor abbahagytam. Sem az érzést nem szerettem, sem a kínlódás nem volt jó hogy több tejem legyen.

Látom az Ősanyák meg mindenkit pontoznak lefelé ennél a kérdésnél is...

2019. aug. 3. 20:28
 26/40 anonim ***** válasza:
85%

Én is undorodom tőle. Most vagyok terhes. Beszeltem erről a védőnőmmel. Azt mondta meglátjuk, lehet szülés után megváltozik a hormonok miatt. De ha nem, akkor azt mondta ne erőltessem majd. Az a legfontosabb hogy az anya kiegyensúlyozott legyen, különben a baba sem lesz. Azt mondta azért az jó volna, ha tudnék fejni és úgy adni neki tejet legalább.

Szerintem Nem szabad az ítélkezőkkel foglalkozni, nem értem miért olyan rohadt büszke magára aki szeret szoptatni. Elvégre ő csak azt csinál ami NEKI örömet okoz. Te is csináld azt. Hogy kiegyensúlyozott anyuka lehess.

2019. aug. 3. 20:40
 27/40 anonim ***** válasza:
76%
En 37 hetes terhes vagyok, es en is undorodom tole, es koszonom sem depresszios, sem lelki serult nem vagyok, en tapszeres voltam mert anyukamnak nem volt teje, es rendkivul jo a viszonyunk igy is, ez nem ettol fugg! En is atbeszeltem ezt a vedonovel, szulesznovel, senki nem nezett ram veres szemmel, aminek nagyon orultem, sot, maguktol mondtak, hogy igy ne eroltessem mert csak meg fogok undorodni sajat magamtol, illetve sem a baba sem a csalad nem lesz kiegyensulyozott ha en kenyszerbol szoptatok! A fejest nekem is felhoztak, attol meg nem vagyok teljesen elzarkozva, de oszinten, nekem az sem a legszimpatikusabb! Egy biztos, engem nem tud senki meggyozni a szoptatasrol, mert nem fogok emiatt az oruletbe kerulni, vagy sirva szoptatni ahogy azt itt sok kerdesnel olvasom, nem hagyom magam, ez az en testem egyelore, igy en dontok, a babamat pedig mar most imadom, ehhez nincs ennek koze! :)
2019. aug. 3. 21:52
 28/40 anonim ***** válasza:
20%
Biztos van még pár ilyen mint te, de ettől függetlenül (ha nem is genetikailag) de ti vagytok rosszul kódolva, igen.
2019. aug. 3. 22:40
 29/40 anonim ***** válasza:
70%
A francokat vannak rosszul kódolva!! Jó hogy már nem azt mondod, hogy aki nem szoptat, az selejetes... Ha valaki nem akar szoptatni, hát nem szoptat, ettől még nem lesz sem defektes, sem rossz anya, sem rossz ember. A jó anyaság marhára nem ezen múlik! Jó lenne végre tiszteletben tartani mások döntéseit, anélkül hogy sértegetnénk vagy leszólnánk őket!!
2019. aug. 3. 22:57
 30/40 anonim válasza:
14%
28-os valószínűleg arra gondolhatott ( az én olvasatomban), hogy azok a babák, akiket nem tud/akar szoptatni az édesanyja, sokkal kevesebb eséllyel maradhatnának életben, ha nem kapnának külső segítséget ( tápszer).
2019. aug. 3. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!