Van itt még valaki rajtam kívül aki szerint a szoptatás undorító?
Útálom minden percét egyszerűen taszít a dolog. A babámat imádom de ez valahogy nagyon idegen számomra. Ősanyákbòl nem kérek hogy igen elfuserált vagyok meg hülye mert ez a legszebb dolog blabla...
Az írjon aki így vélekedik mint én. Ebből le tudom szűrni hogy én vagyok genetikailag rosszul kódolva vagy más is érez így.
Huuhaaa...!
Erdekes dolog az...
Amugytedontodel h akarodvagy sem...
Viszont egy csaladallitast megerne a dolog h vajon miert?
Engem a lelki hattere erdekelne igazabol
Honnan jott ez az erzes vajon valtozik e szules utan vagy sem, meg hasonlok ...
🙂
Undorítónak nem találtam, de nem szerettem. 3 gyermekem van, mindegyiket szoptattam pár hónapig és kiegészítve kaptak tápszert. Bármit csináltam nem lett több tejem, mint később kiderült a tejtermelő mirigyeimmel van gond, az orvos azt mondta hogy örülhetek hogy legalább ennyi tejem volt (falra másztam a "csak az nem tud szoptatni aki nem akar" dumától). Mindenesetre mind a három gyermeknél megkönnyebbülés volt amikor abbahagytam. Sem az érzést nem szerettem, sem a kínlódás nem volt jó hogy több tejem legyen.
Látom az Ősanyák meg mindenkit pontoznak lefelé ennél a kérdésnél is...
Én is undorodom tőle. Most vagyok terhes. Beszeltem erről a védőnőmmel. Azt mondta meglátjuk, lehet szülés után megváltozik a hormonok miatt. De ha nem, akkor azt mondta ne erőltessem majd. Az a legfontosabb hogy az anya kiegyensúlyozott legyen, különben a baba sem lesz. Azt mondta azért az jó volna, ha tudnék fejni és úgy adni neki tejet legalább.
Szerintem Nem szabad az ítélkezőkkel foglalkozni, nem értem miért olyan rohadt büszke magára aki szeret szoptatni. Elvégre ő csak azt csinál ami NEKI örömet okoz. Te is csináld azt. Hogy kiegyensúlyozott anyuka lehess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!