Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van itt még valaki rajtam...

Van itt még valaki rajtam kívül aki szerint a szoptatás undorító?

Figyelt kérdés

Útálom minden percét egyszerűen taszít a dolog. A babámat imádom de ez valahogy nagyon idegen számomra. Ősanyákbòl nem kérek hogy igen elfuserált vagyok meg hülye mert ez a legszebb dolog blabla...

Az írjon aki így vélekedik mint én. Ebből le tudom szűrni hogy én vagyok genetikailag rosszul kódolva vagy más is érez így.

2019. aug. 3. 16:59
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
74%

Én szülés előtt undorodtam tőle. Aztán a hormonok miatt meg azért mert nehezen lett tej, és örültem neki, hogy van, illetve a kislányom nagyon megtetszett és ő meg olyan boldog volt, amikor tápszer helyett maradt a szoptatas - szóval ezek miatt átmenetileg megszerettem.

De most már, hogy eljárkálunk mindenfelé, eléggé frusztrál, és megváltás, hogy jól sikerül a hozzátáplálás.

Pl most nyaralunk, és beültünk egy egyszerűbb étterembe, és nem kellett a mosdóba menni szoptatni, hanem csak előkaptam egy bébiételt és megkértem, hogy megmelegítsék (otthon főzök neki).

Plusz amikor vmi nyűgje van, nem hagyja magát levenni mellről, és olyankor eléggé zavar.

És szexuálisan az önképemnek nagyon árt, nem a mell miatt, hanem mert undorítónak érzem magam a tejeléstől.

Én sem fogom visszasírni, de örülök, hogy azért megtapasztaltam.

2019. aug. 3. 17:47
 12/40 anonim ***** válasza:
62%
Ne haragudj, hogy nem a kerdesre valaszolok (meg nincs gyerekem), de idegesito, hogy ennyire nem birjak ki paran, hogy ne szoljanak be...?! Nem velemenyt kert a Kerdezo, hanem tamogatast... nem mindenki egyforma, valaki szamara undorito az egesz szoptatosdi ( nekem spec. nem, de ez senkit nem erdekel) ez van... ettol nem kevesebb a szoptatos, hordozos momzillaktol. Nem gondolnam sz@r anyanak, hiszen annak ellenere mennyire utalja, megteszi, mert “a babanak ez a legjobb”. Kerdezo! Szerintem ha kellemetlenul erint, ne eroltesd.
2019. aug. 3. 17:51
 13/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Neked külön utolsó végre valaki átlátja a dolgot :)

2019. aug. 3. 17:58
 14/40 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem pszichés dolog állhat mögötte.

Én irtózom mások testnedvétől, ezért ha szoptat valaki a közelemben, kellemetlenül érzem magam. Lefejni sem szerettem, mert taszított a látványa. Viszont az valamiért nem zavar, ha szopizik a gyerekem. Olyankor a közelsége feledteti velem.

Téged mi taszít benne? Lehet, hogy ha végiggondolod mi miatt taszít, akkor megoldódhat.

2019. aug. 3. 18:01
 15/40 anonim ***** válasza:
40%
Én rájöttem hogy engem mi taszít benne. Az állatiasság. A tehénfejéstől is rosszul vagyok, az állatok párzásától, szülésétől is. Lehet előző életemben egy molesztàlt állat voltam. Az emberi szexxel hálisten nincs problémám. :D
2019. aug. 3. 18:04
 16/40 anonim ***** válasza:
45%
11 vagyok, adom a 15-öt, annyi különbsèggel, hogy én az emberi szextől is undorodom.
2019. aug. 3. 18:12
 17/40 anonim ***** válasza:
65%
Én nem mondanám, hogy undorítónak tartottam/tartom, de nem éreztem felszabadultnak a dolgot. A nagy nem szopott, mert ordított, ha a mellem a szájához ért, a kicsi szopott, de olyan erősen, hogy azt hittem, letépi a mellem. Zokogtam, mikor azért sírt, hogy éhes, nyuglödtem, mert mindkét kezem foglalt volt, az egyikkel a mellem fogtam, a másikkal a babát, vagy 1 órát volt mellen és úgy sem lakott jól. A fejéstől tehennek éreztem magam. Megváltás volt, mikor elutasította a mellem, pedig utána még sokáig próbálkoztam, aztán vegül elengedtem. Boldogabb vagyok, mint valaha.
2019. aug. 3. 18:24
 18/40 anonim ***** válasza:
59%

Én is állatiasnak érzem az egészet, vagyis még nincs gyerekem, de ha elképzelem, hogy a mellemből táplálkozna...kellemetlen, kínos érzés fog el. Pedig nekem anyummal iszonyat jó a viszonyom és szopizós baba voltam, szóval ennek semmi köze semmihez.

2019. aug. 3. 18:28
 19/40 anonim ***** válasza:
75%
Attól még lehetsz jó anya, hogy nem szoptatod a gyereked. Először én is idegen dolognak tartottam, küszködtem is az elején, vérzett a mellem, ömlött a tej, hasfájós volt a kicsi. Nem szerettem, de a picit annál inkább. Nehezen éltem meg a 6 hónapot. Hozzátáplálásnál megkezdése után jobb volt minden. Szerintem semmi gond veled.
2019. aug. 3. 18:30
 20/40 anonim ***** válasza:
63%
Én csak azt tartom undorítónak, ha 2 évesnél nagyobb gyereket szoptatnak.
2019. aug. 3. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!