Anyukák. Voltatok ilyen helyzetben? Tudnátok tanácsot adni?
Szerintem keress meg egy szoptatási tanácsadót. Barátnőm az A kosaras mellével több mint 1 évig szoptatott (tápszer nélkül), én a D kosarassal 4 hónapig...
Nem a méreten, a technikán múlik.
Ráadásul időt spórolsz, mert nem fejsz+etetsz, csak simán etetsz.
Kap majd enni és nem veszíted el a mobilitásod sem. Gondolom számodra ezek a szempontok.
Mivel ez így megoldható, gondolom jó megoldás.
Nekünk 1 évig csak szopizott mindkettő, így ilyen csapatmunkában és osztott etetésben nem volt tapasztalatom, de azt láttam, hogy mit küzdenek más anyukák sterilizálással, melegítéssel, időzítéssel, szállítással, míg nekem csak cicire kellett tennem. Tény, nem mehettem el fél napokra mellőle, de ez nem zavart, amúgy se mentem volna.
Én azt nem értem,ha sok tejed van/lesz mièrt akarsz neki tápszert adni? Azt sem értem,ha fejéssel akarsz neki adni anyatejet meg tápszert,miért gondolod,hogy cumizavaros lenne ha eleve csak cumiból kap majd? Az is para ha szívja de fejni sem nagyon akarod...akkor?
Ha napi 4szer akarsz tápszert adni neki,akkor szerintem add csak azt neki.Vagy ha van tejed akkor vállald be,hogy csak azt kapjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!