Milyen bugyipelus vált be nektek? 2.5 éves múlt a fiam gondoltam átterünk ilyenre. Talán könnyebb lesz igy leszokni a pelusról.
Pampers Pants.
6-os, azért gondolja, mert részben ezért találták ki.
Ha jelzi, hogy pisilni kell, akkor bugyiként funkcionál, le-felhúzható, ha épp nem jelzi, akkor meg pelenkaként, így nem pisili össze magát.
6, mert önállóan le tudja tolni és fel is húzni, de mellette nem gond, ha épp nem ér időben oda?
Legalábbis lányomnál működik. Most váltottunk, rögtön nagyobb is a hajlandósága, de még korai lenne egyből a bugyi.
Egyébként eddig nekünk legjobb az up&go libero, de még próbálunk mást is, mert tökéletesnek nem mondanám.
A dm-es túl szűk, nem eléggé rugalmas - a megfelelő méretet én alig tudom rácibálni, a következő méretből meg combnál kifolyik.
A pamperst most fogom kipróbálni.
Nekünk a pampers pants vált be, a libero folyton átázott, főleg alvás közben.
A bugyipelusokat azért is nagyon szerettem, mert állva is lehetett benne pelenkázni.
Most már csak éjszakára használjuk, és sokszor üresen veszem le róla reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!