Kislányom három éves múlt, már kb egy éve szobatiszta és most mégis bepisil kb két hete kezdődött, miért lehet ez?
Szia,
Biztos nem történt semmi sem? Kisebb tesó, a oviban valami?
Mennyit vagytok vele, viszonylag sok figyelmet kap?
Az ovit mennyire szeretni?
Esetleg kérdezz rá arra nála, (tudom furán hangzik kicsit), hogy nem e azért van az egész mert direket a végsőkig tartogatja? Netán nem mer valamiért szólni, vagy túl elfoglalt valamivel, és ‘nemér rá kimenni'??
Ha bepisil, akkor utána nem is zavarja a dolog? Vagy inkább csak fél szólni, szégyelli?
Pl szituáció.: szegények későn indult pisilni, és nem tudta kicsatolni a patentot, bá becsorgott neki. És most nem mer kimenni, hanem inkább vissza tartja a végéig. -Tudom, hülye gondolat, de szerintem a gyermek gondolkodásában, vagy lelki világában keresendő a dolog megoldása. A legfontosabb viszont, hogy legyetek vele türelmesek, és ne szidjátok:)
Sok sikert:)
4. Vagyok,
Bocsánat a furcsa hibákárt, sajnos az auto-korrektor mindent megpróbál javítani, csak nem mindig jól.:( remélem így is érthető:)
Magamból ki indulva.
Velem sokszor történt meg hogy bevizeltem álmomban kb12 éves koromig. Mindenféle gyógymódot próbáltunk. Mit ne csinálj: ne menj pszichológushoz mert csak átver,ne fürdesd a gyermeket teában heti 1szer.
Mit csinálj: melegítsd a hójagot sópárnával vagy valamivel;
figyeld meg a gyermeket hogy rendesen kipisili e magát illetve hogy kapkodva fejezi be a wct ha igen akkor magyarázd el neki hogy ha nem pisili ki magát telnesen és mindig vissza marad egy kevés, akkor elkezd pangani és megbetegedhet;illetve edzeni kell a záróizmot mégpedig úgy hogy amikor pisil akkor megáll, majd ismét pisil majd megáll...kb egy hónapig; illetve egy pszichológustól nyúlt trükk, ingyen: készítsetek naptárat amin minden sima nap bepisilést jelent, viszont minden bepisilés nélküli napot egy mosolygós matricával kell jelölni, nekem tetszett nagyon.
Sok sikert, Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!