Ha nem a nyari melegben szoktattatok szobatisztasagra a gyerkocot, hogy oldottatok meg a hosszu setakat, kulso programokat?
Igen,mi decemberben kezdtük,mert az előtte lévő nyáron nem ment. Nem volt megérve,így bepróbálkoztunk télen. Pont 2 hetet otthon voltunk. Minden egyes séta előtt megbeszéltük,hogy amint produkál egy kis pisit a bilibe,indulunk is ki.
2x fél órát voltunk kinnt. Pelus nélkül. Ha autóval mentünk 1-2-3 órára,akkor volt rajta pelus,de egyáltalán nem zavarta meg,csak utána itthon sűrűn felhívtuk a figyelmét,hogy tudod,nincs rajtad pelus. Rá 2 hónapra eldobta az éjszakai pelust is mert ő "nagyfiú":)
2,5 évesen,a szobatisztaság után 3 hónappal indultunk egy 20 órás autóútra. Adtam rá pelust mert az csak összezavaró volt. Hiába volt rajta pelus,mutatta h vegyem le mert pisilnie kell. Előkaptuk a bilit,le a pelus, pisi,pelus vissza :D
Nem kell őket félteni,nagyon okosak a gyerekek,csak mindíg el kell neki mondani,hogy most ad rád anya pelust,de szólj ha pisilni kell és hazajövünk stb.
Igen, o sem volt meg erett ra tavaly nyaron, probaltam, de nem ment, eroltetni meg nem akartam. Most viszont mar nem varnek a jo idore, mert 2.5 mult es teljesen tudatos e teren.
Koszonom a valaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!