Szobatisztaságra próbálkozáshoz kérdések?
Részben egyet kell értsek az utolsóval. A fiam most 3 és félévesen lett szobatiszta, de úgy,hogy egy hét alatt nappalra és éjszakára. Előtte már én akartam egy kicsit "erőltetni". A bölcsiben elkezdett belekakilni a wc-be, és akartam,hogy itthon is tegye. De itthon nem akarta. A vége az lett, hogy félévig utána csak pelusba nyomta, még a bölcsibe is.
Nyilván meg kell neki mutatni,hogy mit hova kell csinálni, el kell neki mondani,hogy szóljon, és belefér egy-két baleset is, de az olyan szülőt nem értem, aki napi 5 adag ruhát cserél a gyereken és nem adja rá a pelust. Az a gyerek, akkor még nincs megérve rá.
Ettől függetlenül próbáld meg, adjál rá bugyit és mindig legyen nálad váltóruha. De ha mondjuk napi két baleset van folyamatosan, akkor még várj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!