Használt már gyermeked 2 az 1-ben wc szűkítőt? (felnőtt és gyerek ülőke egymáson) Hogyan ült fel rá? Jobb a létrás?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 2. 22:43
1/4 Vilcsianyuja válasza:
Nálunk két wc-ben is ilyen ülőke van, és nagyon szeretjük. Eleinte mindig odatoltam egy fellépőt a wc elé, hogy a lányom szépen rá tudjon csüccsenni, de egy idő után szépen felszállt rá fellépő nélkül is. Nem volt létrás ülőkém, bár anno erősen gondolkodtam rajt, de utólag már úgy látom, abszolút nem volt rá szükség. És a dupla ülőke gyerekrészét tovább is használja a gyerek, a létrásat már rég kitessékeltem volna a wc-bőlm és akkor kellene külön egyszerű szűkítő. Summa summarum, jó a dupla ülőke. A fellépőt pedig szintén használjuk tovább, a mosdó előtt.
2/4 anonim válasza:
Nálunk a sima szűkítő nem vált be, mert mozog egy kicsit az ülőkén. A létrás nagyon tetszik neki, ennek hatására volt hajlandó ráülni a wc-re, magától kéri, hadd mehessen :) Ez nem mozog, tud kapaszkodni és egyedül le is tud mászni róla.
3/4 A kérdező kommentje:
Jó a létrás igen, de én is azt gondolom, hogy hosszabb távon jobban ki lehetne használni a kombit. Még várok azért véleményeket, köszi az eddigieket!
2015. ápr. 3. 04:47
4/4 anonim válasza:
igen, szüleim nagyon szűköltek, főleg a wc-n, gyerekek nem annyira, egymáson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!