Mit csinálhat egy pelenkafutárcég ha kiszállították az megrendelt cuccot viszont nem lett kifizetve, de nem let aláírva semm?
Figyelt kérdés
szeretnék egy barátnőmnek segíteni tanáccsal de nem tudok ezért kérdezem itt,
tavaly született meg a babája és a mivel nem számított rá hogy a kiszállítás napján ő a kórházban lesz mert megszületett a babája ,így rendesek voltak mert a kórházba beszállították a pelenkát viszont fizetni nem tudott mert nem volt nála pénz ,de a pelust átvette de nem irt alá semmit nem lesz belőle baja!!?Köszönöm előre is
2015. márc. 30. 14:54
11/18 anonim válasza:
Akkor jól kiszúrt a jóhiszemű futárral, tuti tőle vonta le a cég, ő meg kereshet kb. minimálbért.
12/18 anonim válasza:
Azért ha október óta ezen kattogsz szerintem inkább fizesd ki! Engem nem hagyna a lelkiismeretem, de nem vagyunk egyformák! A futárról annyit, hogy ha próbaidős volt lehet már simán ki is rúgták! :(
13/18 A kérdező kommentje:
Leszarom a lelkiismeretét bárkinek is!!
Köszönöm a válaszát mindenkinek!!
Most lehet bosszankodni
Amugy igen egy barátnőm mesélte és én meg itt megkérdeztem!!
2015. márc. 30. 15:35
14/18 anonim válasza:
Remélem téged is megkárosít valaki utána meg szarik rád.
15/18 anonim válasza:
És akkor utána megy a csodálkozás, hogy pl. boltokban átnézik a babakocsi rekeszeit meg a buszra nem engednek fel csak úgy a gyerekkel, hanem elő kell venni a bérletet. A kedvezmények, meg az elnéző bánásmód pont az ilyen esetek miatt szűnik meg.
16/18 anonim válasza:
Én kifizetném az illető helyében, nekem a lelkiismeretem nem tudna nyugodni, hogy a számlámat máson verik le. Lehet, kezdő volt a futár vagy szimplán megsajnálta a frissen szült anyukát, de az biztos, emberség és becsület több szorult bele, mint az illető nőbe.
17/18 anonim válasza:
igazad van utolsó teljesen, de a kérdezőnél is több emberség szorul bele. Bár ez nem egy nehéz feladat..
18/18 anonim válasza:
Talán ki kellene fizetni, nem gondolod?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!