Csuti85 kérdése:
Miért csinálja és hogyan vegyem rá hogy ne tegye?
Figyelt kérdés
Kisfiam Októberben lesz két és fél éves,a nyáriszünet kezdetével keztük el gyakorolni a szobatisztaságot,nagyon jól is haladtunk a nappali szobatisztaság elég hamar beállt és mikor már éjjelente is száraz volt a pelus egy hét után azt is elhagytuk.Nem is volt semmi gond(Persze egyszer-kétszer becsurgott,de azt gondolom ez belefér :) ),de most kb.másfél-két hete egyre gyakrabban bepisil és nem csak becsurog neki és nem is szól.Mi történhetett vele?Gondoltam arra hogy esetleg felfázott vagy nem tudja tartani,vagy miért csinálja már mondtam neki hogy nem kap ezt-vagy azt amit szeretne ha bepisil de hazstalan.Mit tegyek hogy újra olyan ügyes legyen mint az elején?2014. szept. 27. 23:24
1/3 ritmikus_csimpifon válasza:
Lehet, hogy felfázott és esetleg azért fordul elő ilyen baleset. Az én kislányommal is előfordult ilyen, semmi betegsége, felfázása stb. nem volt. Én nem csináltam belőle ügyet, mondtam neki, hogy előfordul ilyesmi és nincs gond. Soha nem szidtam érte vagy szankcionáltam. Nem akartam, hogy ezért görcsöljön vagy idegeskedjen és igazából az sem zavart, ha más gyereke már szobatiszta volt. Ez nem verseny, minden ember más és más tempóban fejlődik. Mire oviba ment 3 évesen, szobatiszta lett. De persze az orvost érdemes megkérdezni, nehogy tényleg valami betegsége legyen.
2/3 anonim válasza:
Mutass neki példát és ha látja akkor talán...
3/3 anonim válasza:
Szerintem korán vetted le az éjszakai pelenkát.Attól, hoy nem pisil be még nem kell hamar levenni róla, mert elveszti a biztonságérzetét és ilyenkor visszaesésé tapasztalható. Szerintem újra add vissza és ne szankcionálj, semmi baj nincs, nem fog visszaszokni rá csak nyugodjon meg.Ha meg felfázott akkor főleg érthető a dolog és nekünk az a dolgunk, hogy biztonságot adjunk neki minden eszközzel.Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!