Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Igy mostmár elkezdhetö?...

Igy mostmár elkezdhetö? ötleteket kérnék?

Figyelt kérdés
21 honapos lányom az elmult egy hétbe amikor a pelusba pisilt vagy kakilt 80% jelzi (mindig azt mondja kaka) nem elötte szol utánna. ezzel már lehet kezdeni valamit igaz? érdemese lassan ráhangoltatni a wc szükitöre? vagy ti hogy csináltátok?
2014. szept. 24. 07:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi úgy csináltuk, hogy reggel ébredés után bili, déli alvás előtt és után is bili aztán pelenka cseréknél is rá ültettem este is fürdés előtt bili! Így lassan megszokja! Csináld te is így drukkolok! :)
2014. szept. 24. 08:10
 2/2 anonim ***** válasza:
Ém egyszerűen a szeme előtt hagytam a bilit elmondtam mikor hozzámyult hogy mire valò ez ment 1 honapig aztán oda jutottunk hogy szol pisi,kaki majd rámutat a bilire és tolja le a nacit,pelus le és már ment minden!de még hasznaljuk a pelust is
2014. szept. 30. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!