A legjobb barátnőm most lesz 18 éves tudnátok ajándék ötleteket adni?
én ezüst karkötőt kaptam a barátnőmtől. de nem biztos hogy a te barátnőd is örülne neki. készíthetsz fénykepalbumot is. vagy emlék könyv képekkel mellé emlékezetes storyk/ beszólások. vagy szobájába kispárna, illatos gyertyák, könyv, gravírozott toll, erotikus üzletben valami ehető bugyi vagy hasonló ( persze ez csak hülyeségből pluszba ), torta, parfüm, festék készlet.
igazából nem adtál meg sok infót hogy miket szeret
1. vagyok. Félév múlva leszek 18, szóval egyelőre még semmit :D
De én jobban örülnék annak, ha több ember venne együttesen valami nagyobb ajándékot. (nekem spec. most egy fehér puha, szőrös szőnyeg kellene - ez még annyi amennyibe ha beleadnak fejenként 1000-1500 forintot, akkor kijönne)
De ha egyedül adsz, akkor mindenképpen tudni kellene valamennyit a barátnődről. Én személy szerint örülnék, ha valami rózsaszínt kapnék vagy valami zenével kapcsolatosat. Esetleg valamit, amire már régóta vágyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!