Ötleteket szeretnék, mit vegyek 2 éves kisfiam szülinapjára?
A 26 hónapos fiam mostanában kezdett legózni, neki is vannak autós lego szereti őket.
Ill neki a F.P imaginextes autóia nyerők, fiam extra dobálozós, de azoknak az autóknak meg sem kottyan. Aztán nagyon bejött még a böngészős könyv, és a chuggington vonat pálya.
A lagohoz még nagyon kicsi. Duplot legfeljebb.
Nekem ugyan lányom van, de nálunk az orvosi táska volt a legmenőbb a második szülinapra. Ezen kívül bábok, nyeles fakirakósok, vagy nézz szét a fakopáncsban, biztos csomó jó ötletet találsz. Unokaöcsém a parkolóházával játszott ilyen korában állandóan. Vagy ami még időszerű lehet, egy futóbicikli.
Fa vonatot ajánlanám én is, hamár van akkor valami kiegészítő pl soromó, alagút mindenképpen kell.
Szerintem még nem kell olyan mozdony ami elektromos, ilyenkor még szeretik tologatni, persze attól még jó és vehetsz, csak szeritnem úgyis inkább maga tolja majd a síneken. Lehet olyat is venni mozdonyt, vagont amibe embert is lehet ültetni. Brio márkából van nagyon jó. Fa vonatszettből tökéletes a tescos is. IKEÁSSal vigyázz mert nem minden fa vonatszetthez illeszkedik pl ikea tesco nehézkesen passzol. Tesco, einchhorn tökéletes. Vagonból meg a beleülős Brio.
én használtan vettem.....
Lego duplo is jó választás, van tűzoltó autó ami szirénázik is, meg rendőr autó is, markoló. Szóval vegyél duplóból munkagépet fából meg síneket és vonatot. Örülni fog nagyon.
szia, elolvastam az eddigi válaszokat - az én fiam is most lesz két éves.
Nemrég kapott duplos vonatszettet (a kisebbik fajtát, nem a komolyabbat),imádja-szerintem ebben a korban még nem kell nagyobb, van autós szettje is, a tankolós-ezekből már lehet építeni, tologatni bőven.
Szereti a nagy kerekű traktort, ami kb.40 cm-s összességében. Most kedvencei a matsboxok.
Imád gyurmázni, minden nap elővesszük kb. 5-10 percre, kukacot már ő is tud sodorni, kéri hogy csináljuk cicát, kutyát, csigát, almafát...
előttem a lista amit gondoltam névnap-szülinap-karácsonyra (mert megtámadott a család a kérdésekkel)
playmobil traktoros, playmobil utasszállitos, játszósátor alagúttal, kisebb terepasztalos autópálya féle, könyvek (Boribon cicája, Játszunk utazóst, matricás füzet, Bartos Erika verseskönyvei), babaszínház bérlet+kísérő, mágneses rajztábla, diavetítőn gondolkodtam,de talán majd jövőre.
Remélem tudtam segíteni.
2 évesem az ilyen és ehhez hasonló parkolóházakért,autópályákért volt megőrülve:
Nmetudom anyagilag mennyire fér bele de én ezzel szemeztem sokáig de sajna az anyagi keretbe nem igazán fért bele:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!