Nyáron ment a bili most meg nem akar rá ülni?
Amikor elkezdtem akkor kicsivel volt több mint másfél éves pont most nyár előtt kicsivel, most meg hogy betöltötte a 2 évet júliusban , nem akar bilizni kb augusztus óta, mi lehet a baj?
2 fajta bilije is van egy zenélő és egy sima, két fajta wc ülőke is van, egyiket sem szeretné használni. Erőltetni nem szabad gondolom de mit tegyek?
Ovira már muszáj a pelust el hagyni ugye?
amúgy kisfiú
köszönöm
És hogy használta a bilit? Úgy, hogy ő szólt vagy jelezte, hogy kell neki pisilni és akkor ráült, mikor érezte és belepisilt, vagy bizonyos időközönként ültetted rá, vagy mondtad neki, hogy üljön rá, vagy ő maga üldögélt egy időt a bilin és úgy sikerült?
Mert nem mindegy. Ha nem tudatosan használta a bilit, csak éppen belesikerült a dolog, akkor azért nem akar bilizni, mert akkor sem volt érett a dologra, amikor nyáron bilizett és most sem az.
És igen, ovira szobatisztának kell lennie, de még csak 2 éves a kisfiad. Hol van még a 3 éves kor??? Addig még szobatiszta lehet simán! Az én fiam tavaly szeptemberbe lett 3 éves és előtte júniusban lett szobatiszta, júliusban pedig éjszakára is elhagytuk a pelenkát. Szóval semmit nem kell erőltetni, meg siettetni, majd ha megérik rá, akkor fogja használni a bilit és menni fog a dolog. Addig meg még van időtök, ráértek.
Szerintem még nem is volt rá megérve és most sincs.
Várni kéne még vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!