Ti kiakadtatok volna, ha egy családtag ilyet mond a gyerekednek és Neked?
Hát én is kiakadtam volna! Utálom mikor felnőtt emberek hülyeségeket beszélnek és ijesztgetik a pici gyerekeket, ez akkora ostobaságra vall!!! Aztán ha megijed a gyerek, mert ő még nem érti a "viccet", akkor nyugtasd meg te...
Biztos mondtam volna anyósnak hogy az ő nyelvét kellene kivágni, vagy legalábbis betapasztani a száját, mert csak a hülyeség jön rajta. Semmi köze a kislányotok szobatisztaságához, ez nem az ő dolga! Helyre kell tenni ilyen helyzetekben, különben nem fog leállni.
Egyébként a kislányod nagyon ügyes! Az én kisfiam ennyi idős korában még bőven pelusos volt, éjjel-nappal. Ha jól emlékszem, mire oviba ment, akkorra lett teljesen szobatiszta, de nálunk fordítva volt, nappal sikerült először (egyik napról a másikra), és az éjjeli szobatisztaság nehezebb ügy volt, az nem ment egycsapásra.
Soha senki nem tett semmi megjegyzést, békén hagytak a témával és ez szerintem így van rendjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!