4-6 éves gyerekednek milyen pedálos biciklije van? Milyen márkájú? Mennyibe került? Bevált?
4,5 éves ilyet kapott: [link]
Teljesen felszerelt, strapabíró, igen, bevált.
Jó márkának számítanak a Hauser és a Mali kerékpárok, de a Schwinn Csepelek sem rosszak. Egészen bizonyos, hogy 40 ezernél olcsóbban is lehet ezekből a márkákból választani. Magyar összeszerelésű kerékpárok, az alkatrész-utánpótlásuk is a legjobbak közé tartozik.
Ha a gyerek még nem tud biciklizni, akkor sokkal szerencsésebb a kerékpárhoz hasonló, de pedál nélküli futóbicklit venni! 9 ezer Ft-tól már kaphatóak, de csak a kerékpár-alkatrészekből összeszereltet javaslom!
3. vagyok
Kedves utolsó. Teljesen igazad van, de sajnos csak elméletben.
Mi sem akartunk a 6 évesünknek 40ezres bringát venni (mert még kellett rá sárvédő, támasztó), néztünk is olcsóbbat.
OBI: ócska szar, de azért 37e.
Tesco: huszonpárezer volt, szép csinos nyolcasokkal mindkét kerékben.
Bringabolt: horror árak.
De az is igaz, hopgy mi könnyen vásároltunk, mert van egy kislányunk is.
1. vagyok
Mi sem akartunk 40.000,- Ft-ot költeni bringrára, de ahogy a 3. válaszoló is írta, sajna iszonyat árak vannak. Ami olcsó, az borzalmasan néz ki, nagyon gagyinak tűnik minőségileg. Én szétnéztem a neten, bringaboltokban és a végén örültem, hogy "csak" 40.000,- Ft-ért tudok venni. :( Használtat nem szerettem volna, mert arra ugye nincs garancia. Nekünk is van kisebb gyerkőc, így végülis két gyereket ki kell szolgálnia. Szóval igazad van abban, hogy viszonylag rövid ideig használják, de sajna tényleg horror áron árulják a kerókat. Mi úgy próbáltunk spórolni, hogy a lehető legnagyobb kerót vettük. Így 3 évesen kapta az elsőt, 14-es méretet, éppen leért a lába a földig és 5,5 éves koráig használta. Akkor már láttuk, hogy nagyon kicsi, így kapott újat, a mostanit, ami már 20-as és éppen leér a lába. Így remélem ezt is tudja még legalább 2 évig használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!