Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Szerintetek mit csináljak?

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
A nagy fiam már 4 és fél éves. tavaly szokott le nappali pelusról mielőtt ment oviba. De még éjszakára muszály rá adnom pelenkát, mert be pisil.
2014. júl. 8. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáltad már hogy pelus nélkül aludjon? Enyém is bepisilt párszor, de mindig elmondtam neki, hogy éjjel ha érzi, szóljon nekem, mert így csupa pisi lesz a szép ágynemüje. Aztán pár nap után egyik éjjel kiabált nekem, és kimentünk pisilni. Aztán így volt még 2-3 éjjel, utána viszont már kibírt reggelig.
2014. júl. 8. 13:08
 2/4 anonim ***** válasza:
33%

Semmit, 5-6 éves korig normális lehet.

Ha azután sem tud leszokni, akkor doki (nefrológus), mert ennek legtöbbször hormonális oka van és gyógyszerrel kezelhető.

Amit főképp ne tegyél, hogy szidod miatta, vagy bárhogy máshogyan nyomást gyakorolsz rá.

2014. júl. 8. 13:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ez vigasztal az enyém ugyan még nincs 4,5 éves, de 4 már elmúlt és a múltkor ő akart pelenka nélkül aludni, persze éjszaka bepisilt . Úgy öltöztettem át és húztam ki alóla a lepedőt, hogy fel sem ébredt rá. Így még kivárok, 5 éves státusz vizsgálaton kérdezik az éjszakai szobatisztaságot, ha ddig sem alakul, majd tanácsot kérek a dokinéniktől.
2014. júl. 8. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Akinek nem tetszett, megírhatná, hogy mi baja a válaszommal.

(Nefrológustól tudom ugyanis)

második

2014. júl. 8. 14:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!