Lányom októberben lesz 3, szeptemberben kezdi az ovit. Még nem szobatiszta. Milyen szakemberhez forduljak vele?
Az lesz, ha megérik rá!
A fiam egészen pontosan a 3. szülinapja előtt 3 hónappal lett szobatiszta. Azt viszont pár nap alatt.
Amúgy azt nem írod, hogy vannak-e egyáltalán jelei, hogy kezd érni rá? Mert ha igen, akkor a nyár bőven elég hozzá!:)
Én a lányom beírattam azért szépen az oviba,de mondtam is,hogy a szobatisztasággal ott tartunk,hogy harcolni kell még a kakis pelus lecserélésével is mert nagyon jól érzi magát benne...sok reményt nem fűztem ahhoz,hogy szeptemberbe majdnem 3,5 évesen kezdeni tudja az ovit. Jött a nyár csak bugyit kapott....simán bele pisilt és kakilt nem zavarta.Július elején a bugyi is lekerült majd elmagyaráztam neki,hogy hát bármennyire is szeretne (már naponta kérdezte mikor mehet oviba) nem fog így oviba menni.....amúgy bugyi nélkül már kezdte azért zavarni,hogy a lábán folyik a pisi meg hát a kaki se volt már úgy izgi meg nagyon szeretett volna oviba menni. Szeptemberbe úgy kezdte el,hogy már éjszaka alváshoz se kellett neki pelus.
Hát tudnak gyorsan érdekes dolgokat produkálni
Ez azxegész szobatisztaság rajtad áll!
El kell határozni, holnaptól nincs pelenka!
Ha be pisil, hát be pisil, rajta kell hagyni 5 percre a nedves ruhát, érezze az rossz neki, s oda vezetni a wc-hez, elmondani legközelebb ide kell pisilni....
Lehet 2 hétig napi 6x be pisil, de ez ezzel jár!
Lányom 1 hónap alatt lett így szobatiszta, szintén ovi előtt.
Jó idő van, hamar szárad a ruha, a szőnyeg...
Ne várd azt hogy majd szól, s egyedül elmegy pisilni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!