Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Tudnátok ajánlani gagyi,...

Tudnátok ajánlani gagyi, rossz nedvszívó pelust?

Figyelt kérdés

Szeretném kipróbálni, hátha így hamarabb lesz szobatiszta. Itt olvastam, hogy valaki gagyi pelust adott a gyerekére, hogy így ösztönözze a wc-be pisilésre.

Normális válaszokat kérek!

2014. máj. 18. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Egy gyerek akkor lesz szobatiszta, amikor is megérik rá.

Amennyiben nem érett meg rá, úgy nem fog az lenni. És akkor hiába adsz rá gagyi pelenkát, kb. ugyanúgy bele fog pisilni és kakilni, mert baromira nem fogja érdekelni, hogy átázik, ugyanis amíg nem érett rá, addig nem is fogja tudni, hogy neki tulajdonképpen miért is kéne peluson kívül intézni a dolgát. Mert nem érzi az ingert, vagy ha érzi is már, de nem időben.

Mennyi idős egyébként? Mert az se mindegy. Amennyiben nincs legalább közel 3 éves a gyerek, addig meg semmit nem kéne erőltetni, mert valószínűleg nem érett meg rá.

Ezzel az erővel úgy ahogy van, pelust sem kéne ráadnod, mert ugyanúgy át kell öltöztetni, nem?...

2014. máj. 18. 16:46
 2/8 A kérdező kommentje:

2,5éves, nincs rajta pelus itthon. Bonyolult lenne ezt leírni, már egy ideje szobatiszta volt, de vissza esett!

Csak annyit kértem, hogy valaki ajánljon nekem pelenkát, semmi mást nem kéretm!!

2014. máj. 18. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
9%

Mondom, akkor semmilyen pelenkát ne adj rá!

Ha ráadsz egy gagyi pelenkát, akkor az is át fog ázni, ergo át kell öltöztetni a gyereket. Ha pedig nem adsz rá eleve pelenkát, ugyanúgy át kell öltöztetned és még pelenkára sem kell költened. Arról nem is beszélve, hogy a gagyi pelenkától esetleg kiütés lesz a gyerek, vagy kikezdi a fenekét, amire meg veheted a krémeket.

Amúgy meg talán magát a helyzetet kéne megoldani, ami miatt visszaesett, illetve a gyerekkel megbeszélni, hogy vissza kéne állni újra a pelusra.

Amúgy meg ha annyira a pelenkához ragaszkodsz, akkor vedd meg a boltba a legolcsóbb árú pelenkát, aminek a nagyja része műanyag. Konkrétat nem tudok mondani, mivel soha nem vettem gagyi pelenkát a gyerekemnek.

2014. máj. 18. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:

A 3-as válaszoló komolyan gondolta amit írt???

Az ilyen darabszámra vehető pelusok elég rosszak! Először azt próbáld ki!

2014. máj. 18. 17:26
 5/8 anonim ***** válasza:
3-as vagyok igen komolyan gondoltam tudsz ajánlani valami jó márkát?
2014. máj. 18. 17:30
 6/8 anonim ***** válasza:

3-as: Vegyél felnőtteknek való inkontinenciapelenkát, mert szerintem a csecsemőpelenkák mind olyan picik, hogy csoda,h. egyáltalán rádmegy, nemhogy átázik.

Amúgy én nem ítélem el az ilyet, sok embernek vannak fura szexuális szokásai, nekem is van :)

2014. máj. 18. 17:48
 7/8 Babeli Zurzavar ***** válasza:

:-):-):-) hihihiii vegre valaki aki ugyanazzal probalkozik mint en:-):-):-)

pampers sleep and play, a narancssarga, szerintem iszonyatos! de a helyzet az, hogy hiaba sz*r, hiaba azik at, az alapveto probleman esetunkben nem segit... fiamnak esze agaban sincs szolni meg akkor sem ha be van kakilva... O meg csak 2 eves, de jo lenne ha legalabb szolna hogy van valami akcio!

2014. máj. 18. 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Textil pelenka esetleg? Bar mondjuk mi moshatozunk, a lanyom le se szarja, ha pisis, kakis, csak azert se szol ;)
2014. máj. 20. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!