Rossz szülő az aki külön ágyba, külön szobába teszi babajat? Mert ahogy letamadjak mindenhol ezeket az embereket az mar nem normalis! Mi is külön szobát készítünk a babanknak! Majd meglatjuk hogy alakul
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 21:26
1/36 anonim válasza:
Ettől még senki sem lett rossz anya. Mi is külön szobába tesszük a picit.
2/36 anonim válasza:
Nem, nem rossz szülö, hanem éppen hogy értelmes, mert így a gyerek kezdettöl megszokja a helyét és a szülök is tudnak pihenni is, meg lesz valamennyi magánéletük is - jobb eséllyel marad jó a házasságuk, és a gyereknek is elöny, ha teljes, kiegyensúlyozott családban nö fel.
3/36 anonim válasza:
Nekünk első nap óta külön szobába van a pici!
Ehhez meg senkinek semmi köze ha te külön teszed akkor külön teszed ne törődj senkivel!
4/36 anonim válasza:
Hát pedig nem rossz szülő az ilyen! A franciaágy 2 személyes nem pedig három! Aztán majd nem tudod kirakni a gyereket az ágyból és jönnek itt az ilyen kérdések, hogy mit tegyek, mert a férjem elidegenült tőlem....Bár a baba nálunk a mi szobánkba kerül (csak az első hónapra) és utána költözik a sajátjába, de az ágy az evidens. Ne foglalkozz másokkal!!!
5/36 A kérdező kommentje:
Köszi h irtatok! Örülök h egy velemenyen vagyunk! Engem csak az bant h masok hogyan bantjak ezeket s nőket... Mert ez mar nem normalis! Szegeny anyukák hogy erezhetik magukat, ha ilyen kommenteket kapnak...
2014. máj. 16. 21:35
6/36 anonim válasza:
Szerintem mindenki úgy csinálja, ahogy akarja, vagy tudja, amiben hisz, amit utoljára olvasott, vagy amit az ösztönök súgnak, vagy ahogy a babája igényli vagy engedi.
7/36 A kérdező kommentje:
Nem erdekel masok velemenye, ugyis az lesz, amit MI jonak latunk!!!
2014. máj. 16. 21:37
8/36 A kérdező kommentje:
Nalunk kulon szobában lesz. Ott alszom majd en is egy ideig. Van ott rendes agy is... De majd meglatjuk hogy alakul. Apa dolgozik, hogy mindenünk meglegyen. Neki is kell pihenni! O se aludna nyugodtan ha a baba koztunk lenne. Ja es gondolom, akik a babajukkal alszanak egy agyban, azoknak van a legnagyobb baldahin a babaagyon....
2014. máj. 16. 21:43
9/36 anonim válasza:
Úgy érzem te meg azokat nézed le,akik nem rakják külön a gyereket.ha lenne még egy szobánk,akkor sem hagytam volna az újszülöttemet egyedül.én ilyen típus vagyok.,de nem ítélem el,aki másképp csinálja.
10/36 A kérdező kommentje:
Mindenkinek szive joga eldonteni mit lat jonak, mit hogyan csinal. En nem nezek le senkit! Csak utalom h mindenki bantja a másikat! És szerintem attol h masik szobaba teszi vki a gyereket, attol meg nem hagyja magara. Külön szoba az max par méter... Pillanat alatt ott van az ember, ha gond van!
2014. máj. 16. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!