Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » Rossz szülő az aki külön...

Rossz szülő az aki külön ágyba, külön szobába teszi babajat? Mert ahogy letamadjak mindenhol ezeket az embereket az mar nem normalis! Mi is külön szobát készítünk a babanknak! Majd meglatjuk hogy alakul

Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 21:26
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
52%
Mi egy szobàban leszünk nem egy àgyban de szerintem igy sem lesz egy nyugodt percen sem szoval csak helyrajzi kèrdès hol lesz a baba,mindenki ugy neveli a gyermekèt ahogy neki tetszik ès a baj sokszor 1 pillanat alatt meg van nem kell ahoz külön szoba vagy akàrmi màs de soha ne legyen ilyen senkinèl kopp kopp..
2014. máj. 16. 22:44
 12/36 anonim ***** válasza:
67%
De, hogy rossz. Az a jó szülő- Ez a helyes egészségileg és pszichésen is a gyereknek és a szülőknek is.
2014. máj. 16. 23:01
 13/36 anonim ***** válasza:
61%
szreintem várd meg, míg megszületik az a gyerek. Addig mindenkinek olyan elképzelései vannak, aztán meg az élet sok mindent felülír.
2014. máj. 17. 06:19
 14/36 anonim ***** válasza:
56%
2 éves lesz jövő hónapban a fiam, első perctől a saját szobájában alszik nappal és éjjel is. Bébiőr van bent, 11 hónapos koráig légzésfigyelő is volt alatta, soha semmi probléma nem volt. Ja és én sem aludtam soha bent nála. 8 hetes korától átalussza az éjszakákat, most nappal 3,5 órát, éjjel 12 órát alszik. Ha ezért rossz anya vagyok egyesek szerint, hát nem érdekel.
2014. máj. 17. 06:45
 15/36 gabszem ***** válasza:
50%
Hát sztem normálisabb mint aki még 6 évesen se tudja kirakni a gyereket az ágyból. nálunk is külön szobában alszik születése óta 2 éves kislányom. ha sokat kellett nála éjszakáznom, volt hogy odafeküdtem mellé egy matracra. oktoberben jön a tesó és ő is a gyerekszobában fog aludni 17 hkm.
2014. máj. 17. 11:28
 16/36 anonim ***** válasza:
71%

Nekünk mondjuk háromszemélyes a franciaágyunk, és szélte-hossza egy, de mégse jutott eszembe soha oda tenni a gyereket.

Tudod, hogy szokták mondani, nem vagyunk mi olyan szegények, hogy egy ágyban aludjunk mind.:) És egyébként mi mozgunk, reggel ölelkezünk, kifliben alszunk, stb.

Pszichológusok és nődokik nem javasolják az együtt alvást egyébként, az egy szobában alvást sem, sőt, a gyerekek közös szobáját sem. És egyébként a párodnak és neked is kellene lennie egy külön kis zugának otthon. Én azokat sajnálom, akiknek nincs anyukája vagy egy jó dokija, akiben bízik, és aki ezt tovább tudná adni neki.

2014. máj. 17. 17:57
 17/36 anonim ***** válasza:
0%
Nekem van anyukám,csak nem szól bele a családi életünkbe,h hogy alszunk,kedves utolsó.
2014. máj. 17. 18:48
 18/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat! Most mar kicsit jobban erzem magam, h nem csak en gondolom igy :-D ezt az anyukas reszt mondjuk nem ertem, de leheth csak a fáradtságtol... 40hkm
2014. máj. 17. 22:05
 19/36 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. Nekünk az első perctől külön szobába aludt. Ha baja volt, úgyis jelezte, nincs értelme magatok közé szoktatni. Most 10 hónapos, de már régen tudja, hogy neki van egy kis szobácskája. Nem is tudna velünk aludni, annyira igényli sz egyedül alvást. Csak így alszik nyugodtam. Ezeket biztos azok írják, akik nem tudnak külön szobát biztosítani.
2014. máj. 18. 11:35
 20/36 anonim ***** válasza:
67%
Szobában¤
2014. máj. 18. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!