Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Ki hogy állt neki a bilizésnek?

Ki hogy állt neki a bilizésnek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 14. 12:35
 1/7 pretdr5 válasza:
58%
Hát én elég nehezen, mert sajnos nekem ez már túl kicsi, de nagy Úr a muszály ha foglalt a wc!!!!
2014. máj. 16. 09:05
 2/7 Kálmix válasza:
58%
Kevésre emlékszem azokból az időkből. Azt tudom hogy már szobacirkáló voltam, de még meg volt a járókám is. A lényg hogy ülve láttam neki a dolognak!
2014. máj. 16. 13:49
 3/7 trex21 válasza:
49%
hát előszór is le toltam a gatyám .....
2014. máj. 17. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Gratulálok az első három válaszolónak, remélem nemzetközi mókamesterbajnokságot nyertetek az elképesztően béna humorotokkal!

Kedves kérdező, remélem kapsz normális választ is, mert engem is érdekel, hogy megy ez. Én vettem a lányomnak bilit, amikor elkezdte mondogatni, hogy pipi meg kaki, de még csak másfél éves, nem várok tőle csodát. Ismerkedik a dologgal, ráül, hintázik rajta, van, hogy ha elmondja a "varázsigét" akkor utána rá is ül, de eddig nem volt általános jelenség. Ha majd kb minden alakalommal ez csinálja, akkor talán megpróbálkozom a nadrág/szoknya eltávolításával.

2014. máj. 18. 08:15
 5/7 A kérdező kommentje:
4es köszönöm az értelmes választ! Nekem 14 hónaposak én sem várok csodát, azért gondoltam h megprobálom mert a kaki mindig ugyanabban az időben van, reggeli ebéd és fürdés után bilizünk, kaki is volt már pisi szinte minden alkalommal, kitartóan bilizünk nézzük közben a kerek mese bilidalt, aztán ha végre bejön a jó idő akkor le kerül a pelus, nem eröltettem, egyenlőre gond nélkül ülnek rá, sőt ha meglátják egyből rá is akarnak ülni aztán a produktumot meg együtt oda adjuk a klotyómanónak
2014. máj. 18. 12:16
 6/7 Dudok Andrásné ***** válasza:
Rég volt,de 4 gyerekem 2 unokám van.Te jól csinálod,pláne ha tudod a rendszerességet.Egyébként én pár honaposan,az ölembe ülve szoktattam őket,hisz akkor még textil pelust használtunk.Hát előttem már irták,hogy ruhástól.Ez hülyeség, te akarnál pisilni ha a bugyi nincs letolva??Akkor viszont de mese,semmi másra figyelés,csak a bili.Persze nem kell sokáig kinozni,ha nincs rá esély figyelni kell,mert azért látjuk,mikor akar a gyerek és gyorsan ráültetni.!!!
2014. máj. 20. 14:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Vettem bilit, vagyis inkább a gyerkőccel választottuk ki közösen. Amelyik neki színben szimpatikus volt azt vásároltuk meg. Aztán mondtam neki, hogy ha pisilnie, kakilnia kell üljön rá. Kellett némi idő mire eljutottunk a biztonságosságig, sokszor későn értek oda, vagy nem is értek oda. Türelem, erőltetni semmiképpen sem szabad. Ha a gyerek fejben megérik rá, menni fog!Sok sikert!
2014. máj. 23. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!