Miért nem szobatiszta alvás közben?
Figyelt kérdés
A kislányom két éves kora óta stabilan szobatiszta, ha ébren van. Azóta eltelt egy csomó idő, júniusban lesz három, de alvás közben még mindig csak szűk másfél órát bír ki szárazon, vagyis még pelenka kell neki a délutáni pihenéshez. Most bölcsis, szeptemberben menne oviba, ahol ugye már egyáltalán nem kaphat liberót. Jól tudom, hogy az alvás közbeni szobatisztaságban nem nagyon lehet a kicsiknek segíteni, és maguktól kell megérniük rá? Próbáltam, hogy nem adtam rá pelenkát, de csak annyit értem el vele, hogy pisis lett az ágynemű, nem hiszem, hogy bármennyire is motiválta volna, hogy legközelebb szárazon ébredjen.2014. ápr. 22. 08:03
1/2 anonim válasza:
Adj neki időt, még csak most lesz 3 éves, ne aggód túl a dolgot mert azt is érzi a gyerek. Tanácsot nem nagyon tudok adni, nekünk az éjszakai szobatisztaság jött magától, a fiamat viszont ébreszteni kellett pár hétig, de aztán ő is száraz maradt, 3 évesen mentek oviba és mindhárom addigra lett szobatiszta is.
2/2 anonim válasza:
Szerintem is adj neki még időt. A szeptember még nagyon messze van. Nálunk a délutáni alvásra az ovi elején még simán vehettek bugyipelust a kisebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!