Délelőtt "szobatiszta" déli alvás után nem? Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Magától kezdte a bilizést, soha nem erőltettem. Napközben sem szoktam kérdezgetni, rá bízom, hogy bilizik-e mivel még csak 19 hónapos. Reggel ébredés után kb. 20 percet játszik, megy a bilihez, magától ráül, belepisil. Fél óra után megint. Kb. 2 óra után is. Eljön a déli (délutáni) alvás. Száraz pelussal ébred. Max. 1x még pisil a bilibe, de aztán estig már csak a pelusba. Kérdezgetnem kellene? Vagy csak még nem érett meg rá? Esetleg délután már "nincs ideje"? (Délután szoktunk kimenni az udvarra, megyünk Mamánál vagy akkor játszik a szomszéd gyerekekkel)2013. aug. 7. 14:13
2/4 A kérdező kommentje:
én is így gondolom...de délelőtt teljesen csak a bili?
2013. aug. 7. 14:34
3/4 anonim válasza:
Nem kell aggódnod miatta szerintem. Rakj rá pelust. Ha kell neki elintézi a bilibe- ha igényli- de nem kell erőltetni. Úgy gondolom, hogy délelőtt ezt jobban igényli.
4/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat...helyesbítek: azt nem gondolom, hogy egyáltalán nem érett rá. Kicsit korainak tartom, épp ezért van egész nap pelusban. De az, hogy reggeltől a délutáni alvásig csak és kizárólag bilibe pisil, szerintem némi érettségre utal. Főleg, hogy sohasem kérdezgettem és soha nem erőltettem.
Azért szeretnék tapasztaltabb anyukáktól segítséget/tanácsot kapni, hogy a lehető legnagyobb segítsége lehessek a lányomnak...mert ha értem, hogy mit miért csinál vagy nem csinál, akkor meg tudom könnyíteni a dolgát ebben a korántsem könnyű helyzetben, amiben most van.
2013. aug. 7. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!