Bepróbálkozzak vele?

Figyelt kérdés

15 hós a lànyom..tudom,hogy mèg pici ehhez,de a pelenkázón màr alig marad meg. Próbàlok ilyenkor a kezèbe adni vmit,hogy ellegyen amíg pelusozom,de katasztrófa!

Mondtam neki,hogy próbàljuk a bilit? Elővettem ès nagyon tetszett neki..többször is ràakart ülni,de gondolom csak mert ujj dolog volt. Ràültettem pelus nèlkül is,de szerintem előtte pisilt a pelusba. Nem akarom erőltetni nàla,mert mèg visszafelè sülne el. Tegyem mèg rà ,próbàlkozzak?

2014. márc. 12. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egész nyugodtan próbálkozhatsz, ha elücsörög rajta bármennyit is, az már eredmény. Mi más helyzetben vagyunk, a fiam nem, hogy nem akar megmaradni rajta egy pillanatot sem, de sír, amikor ráültetem. Nem erőltettem pedig. Úgyhogy nem tudom majd hogy kezdjek neki, de már másfél éves.
2014. márc. 12. 12:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Nàlatok a pelusozàs nem kezd katasztrófàba fulladni? Gondolom ő is tekereg..
2014. márc. 12. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Dehogynem, vagy odaadom a cumisüvegét, hogy igyon, vagy játékokat adok a kezébe, esetleg úgy teszem, hogy lássa a tv-t és mondogatom neki, hogy nézze már mi van ott stb.. Mert különben nem bírja kivárni, sokszor még így sem.:)
2014. márc. 12. 13:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon tetszik neki a bili...mindig nyújtja a kezét,hogy ültessem rà...

Most azzal próbàlkoztam,hogy elmentem wcre és mondtam neki,hogy anya is bilizik...nagybilibe:)...és mintha azt mondta volna,hogy én is( nem mond szavakat..de be nem àll a szàja) néha,mintha mondana hasonló érthető szavakat...nemtudon..de ez úgy hangzott:)

2014. márc. 12. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!