16 hónapos kisfiam mindig ugyanakkor kakál. Ültessem ilyenkor bilire vagy ártok vele?
hát próbát megér szerintem :-)
legalább megszokja és nem a dackorszak kellős közepén kell szenvedni vele
ártani nem tudsz vele, csak akkor ha ö nem akarja de erőlteted - max akkor
szal vedd le olyankor és meséld el neki h bilibe sokkal jobb kakilni -- ha sikerül akkor sok puszi, ölelés, nagy mosoly, és mond neki h ügyes nagyfiú
Ültesd rá!!!
Még elég pici ahhoz,hogy ne okozzon neki gondot,frusztrációt,ahhoz viszont elég nagy,hogy büszke legyen,ha produkál és megdicséritek!
Kisfiam még kisebb volt mikor elkezdtem reggel az ébredés után és a deles ébredés után biliztetni!
És szépen beállt neki,hogy oda kakil!Egyáltalán nem röltettem a dolgot,viszont szépen hozzászokott,és kb 1,5 éves kora óta bilibe kakil.Viszont még csak most lett szobatiszta,októberben lesz 3.
A kortársaink a kakival küzdenek a legjobban,nekünk már ezzel rég nincs gond:)
Szóval én ráültetném!!!:)
igen!Ha belekakil dícsérd meg nagyon,hogy milyen ügyes!
Hagyd nyugodtan a szeme előtt a bilit, egy kis idő után magától is rá fog ülni.mi már 6 hónapos korunktól biliztünk, minden erőltetés nélkül.2 éves korára teljesen szobatiszta lett,estére sem kellett már pelus!a szobatisztaságot nyáron a legjobb elkezdeni,de erőltetni viszont nem szabad.ha csak piciket ül rá egy nap a bilire az is jó,még akkor is ha nem kakil mindig!!sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!