Miért mindig ugyanakkor riad fel az alvásból?
9 hónapos lesz a lányom, már csak egyszer alszik napközben. FÉl1 körül elalszik, de szinte óramű pontosággal megébred negyed2kor. Odaadom a cumit neki, de legtöbbször meg kell ciciztesse, mogy vissza tudjon még aludni. Ha szerencsém van alszik még fél3ig, ha nem akkr 2kor újabb ébredés??
Miért mindig ugyanakkor??? CSend van a nagy is alszik, én épp a pihiidőmet töltöm a gép előtt.
mert hozzászokott, hogy negyed2-kor cici/cumi program van.
Hogy teszed le délelőtt? előtte nem sokkal evett? Mert akkor a bélmozásokra ébred, a megoldás az, hogy evés után egy órát mindenképpen legyen ébren, hogy könnyüljön a gyomra és ne ébredjen fel rá.
Vagy ha előtte régen etetted, akkor éhes.
Próbáld így: Kb fél10-kor etesd, ha fél11-kor akarod letenni.
Mondjuk a fél11-fél3ig alvás amúgy nem kevés egyben, lehet, hogy kezdi beérni kevesebbel is, hiszen olyan érdekes neki mosta világ, fontosabb játszani, mint szundizni:)
az én lányomnak is volt 8-9 hó körül egy ilyen zizi időszaka, mi végül nagyon pici tízórai és a korai ebéd mellett döntöttünk, mert ő 8 kor kelt és 12-re már csukódott a szeme, így ebéd még előtte 11-fél12 körül, aztán sok játék velem, hogy ébren legyen egy órát és innentől k.o. szundi délután 4ig.
Délben van ebéd, és után alvás, korábban nem éhes, viszont hamarabb sem tudom elaltani,mert akkor meg arra kel fel hogy éhes.
Fél1 től ált fél3ig alszik, a cicit azért kellett bevetni,mert annyira álmos még mikor megébred,viszotn máshogy nem tudtam visszaaltatni,pedig megpróbáltam mindent
A babáknak van alvási ciklusuk, hogy mikor alszanak mélyebben, mikor felszínesen. Ez majdnem percre pontos, ezért lehet, hogy a felszínes alvásban felkel és kéri a segítséget a visszaalváshoz.
Ha már éjszaka is felkel, akkor szokott rá a cicin elalvásra. Erre azért vigyázz. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!