Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Miért piszkál már mindenki...

Miért piszkál már mindenki azzal hogy még pelenkás a lányom?

Figyelt kérdés
21 hónapos a kislányom és még pelusos. Igazából próbáltuk már a bilit többször, de nem ül meg rajta, csak játszik. Sokszor van, hogy mondja hogy pisi, vagy kaki, de mire bilire érünk, már vagy a pelusba van, vagy a bilibe nem kakil és pisil, inkább visszatartja. Wc-re is vettünk már szűkítőt de ott se történik semmi, ül egy darabig rajta, majd megunja és leszáll. Amúgy már rendesen mondatokban beszél, mindent mond, és anyósék, meg anyuék is, keresztanyámék, meg még sokan a családban ezt hajtják nekem mindig, hogy olyan okos, hogy-hogy még mindig pelus van. Nekem már másfél évesen csak éjjelre volt pelusom, mindig ezt kapom meg anyutól. Most mit csináljak ha ő még nem érett rá?? Mikor azt mondom hogy nem érett a szobatisztaságra, mindig azt mondják hogy ez egy marhaság, csak egy kicsit erőszakosnak kell lenni vele. Én pont úgy olvastam hogy nem szabad erőltetni, és a párommal együtt úgy gondoljuk hogy majd nyáron leszokik. Nem tudom mit várnak még nincs 2 éves sem...
2014. jan. 21. 08:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Anyósom szerint már 1 évesen bilire kellett volna raknom.Csak ezek az emberek nem fogják fel,h mi a szobatisztaság!
2014. jan. 23. 09:59
 12/12 anonim válasza:
Az enyémek 25 hónaposak és nagyon nem érdekli őket a bili, csak játszanak vele. Engem meg nem érdekel, hogy mások mit mondanak. Két gyereket amúgy sem tudok fél-egy óráig a bilin tartani, hogy hátha véletlenül bemegy valami. Tavaly nyáron még korai lett volna náluk a bugyizás, bár próbálkoztunk, de gyorsan visszakerült a pelus. Idén nyáron újra megpróbáljuk pelus nélkül, remélem menni fog. Ne foglalkozz másokkal, a gyereket nézd, érett-e rá.
2014. jan. 23. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!