Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Szobatiszta, ovis 3,5 éves...

Szobatiszta, ovis 3,5 éves lányunk miért pisil be reggelente ha nem látja az apját?

Figyelt kérdés
Nagyon okos, de ez egyszerűen nem tudom.. Minden reggel bepisil,igy apa kelti és viszi oviba.Velem nem hajlandó felöltözni se:( Ha már a reggeli 5-10 perces "apa hiány" elmúlt skkor szépen pisil napközben a wcbe..(ovis, kistesó van de már elötte is ezt csinálta,kicsi 7.5 hós.)
2013. nov. 12. 15:27
 1/3 anonim ***** válasza:
kicsit összevissza az, amit írsz.... mi köze annak hogy okos ahhoz, hogy bepisil? és mi az, hogy napközben szépen pisil wc-be? a lényegről nem írsz, a többi meg zagyvaság. :( így nehéz segíteni.
2013. nov. 12. 16:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudja hogy wcbe kell pisilni. Meg tudja hogy apa dolgozni van,a nevét is tudja ahol apa dolgozik,tudja a nevünket,mondatokban beszél... De erre nem jövünk rá,hogy ha nem találja apát akkor miért kell bepisilnie..
2013. nov. 12. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:

igen, igen, kicsit összevissza írtál tényleg, de azért kihámoztam,:-))) mégpedig azért, mert a lányom is 3év 3 hós, és mostanában kezdte ezt el, hogy reggel állandóan apa kell. Amúgy aztán már nem, és nekünk nincs több tünet, remélem nem is lesz, de én olvastam erről, hogy most válnak le az anyáról, és tudatosul bennük, hogy ők külön kis nőnemű embekék, és erősödik az apához való kötődés...sztem ezzel lehet összefüggésben...elmúlik majd sztem, ne tulajdonítsatok neki nagyobb jelentőséget..

én max annyit szoktam, hogy este elmondjuk neki, hogy apa dolgozni fog reggel, mire felkelsz, ennyi. De azért akkor is sírva kérdi, hogy hol van...:-))

2013. nov. 13. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!