Még mindig? Kislányom februárban lesz 5 éves. Éjszaka még bepisil egy héten legalább hatszor. Tapasztalatokat várnék. Amúgy 2 éves kora óta napközben szobatiszta sót voltak olyan hetek hogy csak egyszer pisilt be éjjel.
Én 9 éves koromig este bepisiltem, nálam se volt semmi szervi elváltozás.
Mivel anyáék házassága már akkor is rossz volt, szerintem ez lehetett a háttérben, egész gyerekkoromban szorongtam.
Hu ha itt mindenki csak a családot hibáztatja pedig bele sem láttok mások életében. :(
Rendezett körülményeink vannak és boldogan élünk,persze szóváltások előfordulnak de nem olyan mértékben.A gyermek imádva van mindkét részről. Kiegyensúlyozott teljesen,az óvodában is azt mondták róla hogy látni rajta milyen jó körülményekből jön.
szóval akkor senkinek nem volt ilyen hogy minden rendben de a gyermek közben bepisil.Persze a pár hozzászóló kivételével.
Nem hibáztatjuk, de lehet h nemis veszitek észre, de mégis vmi zavarja őt.....
Orvos látta már?? Kivizsgálások?? Lehet h érdemes lenne előbb erre elindulni és ha minden rendben akkor 100 hogy lelki probléma és akk pszihologus kell....
Sztem (tapasztalat) lehet, hogy gyengébb a hólyagja és az éjszakai 10-12 óra sok még neki.
Gyerekkoromban egy párszor felébredtem, szerettem volna kimenni, de nem esett jól kimászni az ágyból és azt álmodtam, hogy már ott vagyok. Elengedtem. :) Ez is lehet.
Én nem görcsölnék rá, egyszerűen megbeszélném a gyerekkel, hogy van ilyen, majd még erősödik a hólyagja, addig is, mindenki nyugalma érdekében, aludjon pelusban. És ha már száraz pelussal ébred, újra lehet próbálni.
A nagyszülő korúaknál is előfordul. :)
6 (HAT!) éves koráig bepisilhet, ez még nem igényelkezelést.
Csak a hatodik születésnapjától kell ágytisztának lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!