Egyáltalán nem ül rá a bilire, ilyenkor mit tennétek?
Hagynám! Egyáltalán nem érett még rá!
Meg mi az hogy "megbeszéltük"??? Szerinted egy alig 2évessel mit lehet megbeszélni? Te szeretnéd ő még nem áll készen. Attól hogy ráülteted a bilire,és néha bele (fog)sikerül(ni),nem azt jelenti hogy kezd szobatiszta lenni. Majd ha ő szól,és nem csak ücsörögni fog!
Na jó. Egyrészt a megbeszéltük az szó szerint értendő, nagyon értelmes a fiam. Másrészt nem erőltettem, akkor kezdtem próbálkozni, amikor ő maga szólt, hogy pisi, kaki. Jó jelek voltak, de ezek szerint még nem eléggé. Nem 6 hónapos, hanem 22, szerintem ez nem akkora bűn, vagy igen?
A lányomnál könnyebb volt, megbeszéltük, és pisilt. Ennyi.
A kisfiam oly annyira értelmes volt 22 hónaposan, hogy összetett mondatokban, nagyon tisztán beszélt már, jobban megértették, mint némelyik 3-4 éves gyereket. Mindent megértett szinte, nagyon sok dolgot meg lehetett vele beszélni és ez ok a szobatisztaságra? Dehogyis!!! Az egy másik érettségi fok. Egy tök más dolog. Ja, egyébként őszre lesz 3 éves a fiam és most lett nemrég szobatiszta. Mert most érett meg rá.
Inkább hagyd te is, míg meg nem utáltatod vele annyira a bilizést, hogy mire készen állna rá idegrendszerileg, addigra majd direkt nem fogja akarni.
Az én lányom is 22 hós és ő is próbálkozik a bili dologgal! Pelus nélkül van itthon és ha érzi szalad a bilire, megáll mellette oda pisil, majd ráül a bilire!
Majd rájönnek, hogy mit is szeretnénk tőlük !: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!