16 hós babám mindig szól ha kakilnia kell. Ráültetnétek ilyenkor már a bilire? Nem fogja visszatartani?
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 12:16
1/5 anonim válasza:
Én egy próbát tennék a helyedben. Igaz, elég korai lenne a szobatisztaságra, de lehet, hogy őt zavarja, azért szól. Talán már megérett rá?!
2/5 anonim válasza:
Nagyon ügyes és okos gyerkőc ha szól.Nekem most 6 éves a kislányom ő 1 éves születésnapjára teljesen szobatiszta volt.Nyáron a legkönnyebb bilire szokatani.ha bepisil véletlenül csak a kis nadrágod v. bugyit kell kicserélni.És persze sok türelem kell.2 óránként ráültetni a bilire, hoy most probáljunk pisilni,kakilni.vannak zenélös bilik (nem drágák) azzal nagyon jól lehet ösztönözni.Ha már napközben leveszed róla a pelust akkor 1-2 hét múlva éjjel sem kell ráadni (egy gumilepedő jó ilyenkor)mert sokan elkövetik azt a hibát hogy éjjel még muszály!ez azért butaság mert akkor megszokja hogy amikor alszik akkor lehet és még 4 évesen is pelusozni fogod esténként( a barátnőm így járt)Remélem tudtam segíteni.
3/5 anonim válasza:
Már miért lenne korai, hogy szól? Egyáltalán nem az én fiam 1 éves korától csak bilibe kakil, szól ha kell neki. Már persze, hogy ültesd ilyenkor bilire, szépen magyarázd el neki, hogy mire is való és hogy oda kell kakilni.
Majd írdd le hogy mi volt.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2010. júl. 27. 15:50
5/5 anonim válasza:
Én annak idején innen rendeltem a bogit.
www.pelenkaportal.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!