Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Hogy kell elkezdeni a szobatis...

Hogy kell elkezdeni a szobatisztaságra szoktatást?

Figyelt kérdés
Hogy kezdték el azok, akik 1 éves kor körül elkezdték és hogy , akik csak később?
2013. jún. 25. 18:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hisz odatette magát rendesen! :DD
2013. júl. 7. 15:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én anyósom is azzal traktál, hogy a párom már 1 évesen szobatiszta volt, mert októberi születésű, és még az első szülinapja előtti nyáron pelenka nélkül szaladgált-mászkált a kertben, és ahogy folyt a pisi a lábán, zavarta, és állítólag októberre szobatiszta lett. Már legalább 20x hallottam, és nagyon zavar, mert a kisfiúnk most 9 hónapos, szintén októberi, és úgy érzem, azt várják tőlem, hogy 1 éves korára ő is szokjon le a pelusról. Pedig hát erre igazán kevés esély van, mert egyrészt nem akarom erőltetni, szerintem ráér ovis korára szobatisztává válni, másrészt anyáméknál lakunk jelenleg, és itt nem tudom róla napközben levenni a pelust, mert balhé lenne, ha valahova odapisilne a manóm. Max. ha a kismedencéjében pancsol odakint, akkor lehet pelus nélkül. :( De megnyugodtam ezzel az idegrendszer-érettséges válasszal, köszönöm!
2013. júl. 9. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!