Kisfiam 22 hónapos. Még nem beszél. Jövő hónapban születik a kistesója és amióta nagyon nagy a hasam, észrevehetően elkezdett bizonyos dolgokban visszafejlődni, pl. nem mindig eszik egyedül, amiket eddig mondott, apa, anya, már nem mondja. Nem jelzi egyáltalán, ha pisilni, kakilni kell, sőt többnyire nem is zavarja. Elkezdjem a pelusról leszoktatni vagy várjak jövő tavaszig? Úgy érzem, a kicsi mellett most nyáron energiám sem lenne ezzel foglalkozni.
2013. jún. 21. 13:24
1/4 anonim válasza:
A leírtak alapján én nem kezdeném el, pláne úgy, hogy jön a kistesó is.
2013. jún. 21. 13:31
2/4 anonim válasza:
Nem!
A szobatisztaság nem azt jelenti hogy amikor te ráülteted a bilire belepisil,hanem amikor magától szól! A pelenkáról nem lehet egy gyereket leszoktatni,csak akkor ha már érett rá.
Most nem fog tetszeni amit írok,de ti vállalták a 2.babát is így nem kifogás hogy nem lesz energiám rá! Lehet hogy majd pont akkor fog eljönni a szobatisztaság ideje,mikor neked nem lesz hozzá "kedved".
2013. jún. 21. 13:38
3/4 anonim válasza:
Te mikor mész el kedves kérdező pisilni?
Amikor gondolod vagy amikor érzed, hogy kell és elmész és pisilsz.
Na már, most képes erre a kisfiad?
Mert ha nem, akkor teljesen felesleges.
Egy gyerekből akkor lesz szobatiszta, ha megérik rá. Nem a szülő akarásán múlik.
Szóval még ráérsz, ha nem érett rá. Ez nem időfüggő, ez nem évszakfüggő. Csak és kizárólag a gyerek egyéni idegrendszeri érettségétől függ.
2013. jún. 21. 13:58
4/4 anonim válasza:
en megprobalnam, ismerek olyat is aki 4 evesen meg mindig nem beszel, de szobatiszta 2 eves koratol, nem ettol fugg. Ne eroszakold ra, de foleg, hogy ilyen meleg van, vedd le a pelust es meglatod hogy fog ra reagalni. En ket napig mast nem csinaltam csak felmostam, 10 bugyi nem volt eleg, de ma mar csak egy baleset volt eddig, es o kezdett szolni, fut a bilihez, ami mindig egy helyen van, es elerheto szamara is. Ha keri vissza a pelust, vagy latod hogy semmi haladas, akkor meg mindig visszakaphatja. Csak eroltetni nem szabad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!