Elkezdenéd ebben az időjárásban a szobatisztaságra szoktatást úgy, hogy nem adsz rá pelenkát?

A szobatisztaság nem az időjárástól függ, hanem a gyerek érettségétől.
Az egyik gyerekem tél közepén lett szobatiszta, a másik gyerekem télen lett ágytiszta.
Semmi nincs, ha bepisil, mivel azonnal leszeded róla a pisis ruhát, nem fázik meg. Gyorsan ki kell öblíteni, aztán mehet a ruhaszárítóra.
Azért nincs olyan hideg, ki is lehet rakni azokat a pici bugyikat és nacikat az erkélyre/teraszra/ablakba, hamar megszárad.

Oké, megnézzük, mi lesz. Szerintem az már egy jó első lépés, ha minden alkalommal belepisil, gond nélkül ráül! Egyelőre magától még nem megy, hogy most pisilni akar, de úgy gondolom, hogy amint megtapasztalja, hogy kellemetlen a becsurgó pisi, el fog rajta gondolkozni. :-)
Másrészt ezelőtt is sok gyerek úgy lett szobatiszta, hogy eleinte sűrűn ráültették, pelenkában azonban ez nehézkes.

szerintem meg inkább ülj le vele gyurmázni, vagy menjetek egyet játszózni, és ne erőltesd most a bilizést.
Nem érdemes rágörcsölni.
Majd megérik rá.

miért lenne baj,ha már elkezdené??főleg így,hogy már simán belepisil ha ráülteti.
Régen 2 évesen már szobatiszták voltak a gyerekek.
Szerintem az a nem normális,hogy még 3évesnek pelenka kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!