Anyukák! Mikor próbáltátok ki először pelenka nélkül az éjszakai alvást?
Én megvártam, amíg szóltak a gyerekeim, hogy nem kérik éjjelre a pelust.
Az egyiknél ilyenkor még minden reggel tele volt pisivel, de mint később kiderült, mindig reggel pisilt bele, mondván minek kimenni wc-re ha úgyis rajta a pelus. :o)
A másiknál már előfordult reggelre a száraz, őt egy darabig még vissza is tartottuk, mert akkor szültem kis tesót nemrég és nem lett volna energiám éjjel ágyazgatni.
De ő is ügyes volt eléggé.
Akárhogy is csinálod, vízhatlan lepedőt szerezz be. :o)
Mi múlt héten. :) 3 éves a kisfiam, nem rég óta megbízható a szobatisztasága, de a délutáni alváshoz már nagyon régen nem kellett a pelus (most meg már sajnos nem is alszik délután, de ez OFF). Gondoltam, adok magunknak egy hetet, hogyan fognak alakulni az éjszakák pelus nélkül. Nem sikerült, a hét éjjelből ötön bepisilt, és ami nagyobb baj, hogy fel sem ébredt rá, csak reggel, és volt, hogy álmában öltöztettem át. Nem szerettem volna, hogy órákat feküdjön a saját pisijében, mire észreveszem, mi történt, és egyébként sem lóverseny, úgyhogy visszakerült a pelus. Majd pár hónap múlva újra megpróbáljuk.
Szerintem próbáld meg nyugodtan, de ne ess kétségbe, ha nem sikerül, akkor egyszerűen kerüljön vissza a pelus, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!