Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éjszakai pelenka kérdés?...

Éjszakai pelenka kérdés? Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Éjjel 5-6 órát alszik egyhuzamban 1 hónapos kisfiam. Ilyenkor nincs szívem (energiám se) felébreszteni a pelenkázással.. De kicsípte a pisi. Ha fürdés elött-után hagyom szellözni a popóját, és jól bekenem popsikrémmel éjszakára,szerintetek úgy jó lesz? Vagy hogy csináljam? Ti hogy csináltátok?
2012. szept. 23. 22:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyik lányomat sem pelusoztam éjjel.

A kisebbik párszor kakilt éjjel, csak akkor.

Csináld úgy, hogy a pop sikerre szórj hintoport is! De ne azt, amit a koldokere, hanem simára vegyél a patikában.

2012. szept. 23. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Popsikremre, bocsi! az automata szöveg kiegészítés......
2012. szept. 23. 22:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Sudocrem (vagy Bepanthen) a popsira, és hadd aludjon egész éjjel.Nappal többszöri szellőztetés, és jó lesz.

Különben a lányaim soha nem ébredtek fel éjjel, ha átpelusoztam őket félhomályban.

2012. szept. 23. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Én párszor kisérleteztem az éjszakai átpelusozással ha kakis volt, de mindig felébredt egészen,és sokáig nem aludt vissza olyankor, így a nagyon vastag bepanthent és a reggelre esetleg kifolyt kaki-pisi kockázatát választottam, és bevált.

A pisinek egyébként sem kéne kicsípnie,úgyhogy szerintem válts popsikrémet mindenképp.

Én próbáltam a sudokrémet,a babyloveot (DM),a gyógyszertárit, de csak a Bepanthen a jó nekünk.

2012. szept. 24. 08:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Én így csináltam: Ha nem volt kaki hagytam, nem pelenkáztam, soha nem csípte ki a pisis, mert éjjelre sudocremmel (lehet bepanthen is vagy neogranormon is) kentem be. Kicsit drága, de ne ijdj meg tőle! Ezer évig elég lesz egy közepes doboz:-)

Nagyon jó készítmény, hidd el megéri megvenni. Bekened és alszol nyugodtan, és ami a egfontosabb ő is laszik nyugodtan, nincs kimaródás!

Nappalra csak sima popsikenőcsöt használtam, nyáron sokat volt pelenka nélkül.

Hintőport egyáltalán nem ajánlanám, esetleg a folyékony változatát, de akkor már jobb -sokrétűbb- a sudocreme.

2012. szept. 24. 08:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem, amíg piros a kis popója, addig cserélj éjjel is egyszer pelust... Ha már normalizálódott, akkor nem kell, de a helyedben nem sima hintőport használnék a popsikrém alá, hanem folyékony hintőport, mert az nem allergizál. A frezyderm gyárt folyékonyat, meg még 1-2 cég úgy tudom.
2012. szept. 24. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!