Éjszakai pelenka kérdés? Hogyan csináljam?
Egyik lányomat sem pelusoztam éjjel.
A kisebbik párszor kakilt éjjel, csak akkor.
Csináld úgy, hogy a pop sikerre szórj hintoport is! De ne azt, amit a koldokere, hanem simára vegyél a patikában.
Sudocrem (vagy Bepanthen) a popsira, és hadd aludjon egész éjjel.Nappal többszöri szellőztetés, és jó lesz.
Különben a lányaim soha nem ébredtek fel éjjel, ha átpelusoztam őket félhomályban.
Én párszor kisérleteztem az éjszakai átpelusozással ha kakis volt, de mindig felébredt egészen,és sokáig nem aludt vissza olyankor, így a nagyon vastag bepanthent és a reggelre esetleg kifolyt kaki-pisi kockázatát választottam, és bevált.
A pisinek egyébként sem kéne kicsípnie,úgyhogy szerintem válts popsikrémet mindenképp.
Én próbáltam a sudokrémet,a babyloveot (DM),a gyógyszertárit, de csak a Bepanthen a jó nekünk.
Én így csináltam: Ha nem volt kaki hagytam, nem pelenkáztam, soha nem csípte ki a pisis, mert éjjelre sudocremmel (lehet bepanthen is vagy neogranormon is) kentem be. Kicsit drága, de ne ijdj meg tőle! Ezer évig elég lesz egy közepes doboz:-)
Nagyon jó készítmény, hidd el megéri megvenni. Bekened és alszol nyugodtan, és ami a egfontosabb ő is laszik nyugodtan, nincs kimaródás!
Nappalra csak sima popsikenőcsöt használtam, nyáron sokat volt pelenka nélkül.
Hintőport egyáltalán nem ajánlanám, esetleg a folyékony változatát, de akkor már jobb -sokrétűbb- a sudocreme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!