Nálatok hogy lett szobatiszta a gyerek? Fokozatosan, vagy egyik napról a másikra? Mennyi idősen?
A lányom egyik napról a másikra,nagyon meg is meglepődtem rajta!:)
Márciusban volt 3éves(szóval aránylag későn szokott le),de akkor még 100%-ig pelenkás volt. Hiába ültettem én bilire,nem volt semmi haszna. Nem zavarta sem a pisi,sem a kaka,oda végezte a dolgát ahol éppen volt.
Már kezdtem kétségbe esni hogy lesz ebből szeptemberben ovi,(fel is vették volna 3évesen ha nem pelenkás),de 2hét leforgása alatt annyira leszokott a pelenkáról hogy már éjjel sem pisil be egy jó ideje!:D
Ez mitől lehet,ilyen hirtelen és gyors változás???
Első gyerekem 19 hós volt mikor levettük róla nappalra a pelust, 40fokban. Volt pár baleset, de nappalra szobatiszta lett. Éjszakára csak 3 éves kora után.
A kicsi majdnem 2,5 volt mikor levettem róla nappalra és éjszakára is. Gondoltam próbáljuk ki ezt a módszert is, ha egyszer könyvet írnék a szobatisztaságról, legyen tapasztalatom ebben is:) Előtte hallani sem akart arról, hogy ne lenne rajta pelenka. Végig szenvedte a nyarat, majd októberben vettük le:)
Szinte minden gyereknél egyik napról a másikra megy.
Lányom 2 éves múlt, elötte öt semérdekelte, aztán egyszer csak szobatiszta lett egyik napról másikra.
A lányom 20 hónapos, úgy 1 hónapja bilizik. Alváshoz még kap pelust, de nappal már 2 hete nem volt baleset.
Szóval ő fokozatosan lett az.
A fiam két hónappal 3 éves kora előtt lett szobatiszta. Egyik napról a másikra az túlzás, de nappalra otthon egy héten belül 100%-os lett. Utcára, alváshoz még addig adtam rá a pelust amíg volt. Így egy hónap alatt teljesen szobatisztává vált.
Baleset azóta sem volt (egy hasmenős betegséget ne számítsunk most).
Másfél éves most a lányom, szeretném kivárni nála is, amíg ő jelzi, hogy elég a pelusból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!