Mit lehet tenni ilyen esetben?
Kislányom 1,5 éve, 3 éves kora óta szobatiszta. A pisivel nagyon ritkán volt baleset, a kakival soha.
Kb 1,5 hete nehezebben kakil. Egyszer kimondottan kemény volt neki és napokig nem is volt széklete. Most pár napja folyamatosan kakis a bugyija. Mint amikor próbálja visszatartani, de nem sikerül. Naponta legalább három bugyit mosok. A széklete mostanra normális, tehát nincs szorulása és hasmenésről sincs szó Reggel kakilt is wc-be. Kértem, hogy szóljon ha kakilnia kell. Nem szól. Mondtam neki, hogy most már nem fog fájni sem. Hiába. Ha kérdezem hogy nem érzi-e, hogy kakilni kell, azt mondja nem és nem tudja miért kakil be.
El vagyok keseredve. Nyilván itthon is elég gond, hogy folyamatosan kakiszaga van és ül a kakiban, de hamarosan ovi és ott már több mint kellemetlen lesz. A gyerekek kicsúfolják, az óvónők leszidják majd, amíg pedig nem veszik észre, addig ül benne. Nem tudom mi lehetne a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!