Hogy lesz így szobatiszta?
Kislányom szeptember elsején kezdte az ovit. Úgy ment, hogy nem szobatiszta. Na most Tegnap levették róla a pelust az oviba. Ma is. Ma azt mondták, hogy egész nap nem pisilt be, a évben pisilt de alváshoz megkapta a pelust és akkor annyit pisilt, hogy minden elázott.
Na most azt gondolom, hogy szerintem ő egész nap nem pisilt. Addig vissza tartotta míg meg nem kapta a pelust. Most otthon sincs rajta, kíváncsi leszek nagyon. Mit csináljak?
Ezert kellet volna töbször probálkozni.
Nálunk egyébként az ovikba sokszor felsem veszik ha nem szobatiszta.
Hogy mit tehetsz?!Hétvegente othon is ezt praktizálod mind az oviban es megmutatod neki hova kell pisilni.
3, idegrendszeri érés.
Hiába "próbálkozol", ha még nem áll készen.
Komolyan mondom hogy még mindig van ilyen hülye, aki szerint csak azon múlik, hogy mennyit próbálkozik a szülő.
Meg megmutatni a wc-t... Vicc.
Ki-be jártak a gyerekeim, tudtak mibdent, minden bilikönyvet is kívülről, volt nyáron pucérkodás ezerrel, "locsoljuk meg a virágot"... Egyik se lett előbb szobatiszta ezektől.
Nálunk sem vették fel, ha nem volt szobatiszta.
Amúgy igaza van az előzőnek, ez nem a szülőn múlik.
Én is levettem a lányomról a pelust, 2 napig össze-vissza pisilt mindent, visszaadtam rá. Ennek mi értelme? 3 hónap múlva megint megpróbáltam, 1 nap alatt ráült a bilire. Barátnőm egész nyáron pőrén hagyta a fiát, minden csupa pisi volt az egész házban, szerintem ez egy marhaság.
Az enyémek mind a ketten 1 hónappal a 3. szülinap előtt lettek szobatiszták, de ezzel a módszerrel. A védőnő nekem is mondta, hogy majd szól a gyerek. Aha, azt várhatom.
De láss csodát, a húgom lánya 1 évesen bejelentette, hogy ő bilibe pisil, és úgy lett. Nem hittem a szememnek. Szóval nem egyformák!
Egyáltalán nem biztos. Az hogy hosszabb ideig tartja, csak a hólyagkapacitás növekedését jelenti. Ez bőven megelőzi a szobatisztaságot. Nefrológussal tárgyaltuk ki a témát, amikor a lányom 5-6 órán keresztül nem pisilt, mégse volt szobatiszta.
A tudatos időzített elengedés ettől még messze van.
4.ugen van ilyen hülye képzeld el..
Mivel azt írta a kérdező hogy a prabolakozást tulzás nevezni...Erre írtam.
Tudja tartani. Most biztosan le fogtok pontozni, de ha 3 évesen nem szobatiszta az már valami idegrendszeri gond.
Adhd, rugalmatlanság lehet a háttérben. Nem tudja elképzelni, hogy másképp lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!